een voetbaltrip als bedrijfsuitje

Een voetbaltrip als bedrijfsuitje plannen? 3 tips

Published On 25 januari 2018 | By Roeland van Poorten | Personeel

Bedrijfsuitjes zijn de manier om naast alle serieuze zaken ook even te genieten met elkaar. Dat kan met klanten zijn of met medewerkers, maar in ieder geval staat plezier voorop. Alleen wat ga je dan doen? Het is nog best lastig om iets origineels en onvergetelijks te bedenken. Maar wat dacht je van een voetbaltrip als bedrijfsuitje? Dat is een ervaring waar iedereen nog lang over zal napraten. We geven je hieronder tips om zo’n trip te plannen!

1. Kies een aanbieder

Er zijn veel aanbieders te vinden voor voetbalreizen. Ga dus eerst op zoek naar een aanbieder die past bij jouw idee van een voetbaltrip. Daarnaast heb je aanbieders die gespecialiseerd zijn in groepsreizen en reizen voor bedrijven. Dat kan een hoop werk schelen tijdens het organiseren van je bedrijfsuitje. Natuurlijk is het goed om prijzen te vergelijken, te kijken naar wat je krijgt voor je geld en of je een goed gevoel hebt bij de organisatie waar je de trip boekt.

2. Kies een wedstrijd

Vervolgens is het natuurlijk zaak om een wedstrijd te kiezen. Je trip is hier nogal afhankelijk van, want het bepaalt ook naar welk land je zal afreizen. Zijn er bepaalde aanbieding waar je gebruik van wilt maken? Of heeft jouw bedrijf binding met een bepaald land of team? Op basis hiervan kun je een keuze maken voor een bepaalde competitie en bepaalde teams. Natuurlijk kun je ook kiezen voor meerdere wedstrijden of speciaal naar de Champions League gaan.

3. Bepaal wat je wilt doen

Je kunt bij sommige aanbieders kiezen voor een kant en klaar programma, zodat je bijna geen werk meer hebt aan het plannen van de reis. Maar wat ook erg leuk is, is om samen met de organisator de trip te plannen en in te vullen. Zo kun je zelf kiezen voor bepaalde hotels, eetgelegenheden en eventuele bezichtigingen. Denk aan een rondleiding in het stadion buiten een wedstrijddag om, een trip langs de fanshop om voetbalspullen te kopen, een fietstour door de desbetreffende stad, een rondleiding door een voetbalmuseum of zelfs een rondleiding door een bierbrouwerij.

Het komt regelmatig voor dat werknemers klagen over hun bedrijfsuitje, maar wanneer je een voetbaltrip organiseert en bovenstaande tips in het achterhoofd houdt is die kans wel heel klein. Een dergelijke trip zal een onvergetelijke ervaring opleveren en iedereen kan er nog tijden van nagenieten. De moeite waard dus!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *