Stedentrip Andalusie

Een stedentrip Andalusië met werk; 4 tips!

Published On 9 maart 2018 | By Roeland van Poorten | Personeel

Elk jaar verdient je personeel een gezellige activiteit, dagje weg of zelfs een tripje ter waardering. Wil jij je personeel verassen met een werkuitje in het buitenland? Kies dan voor Andalusië! Een erg mooie plek om je personeel mee naar toe te nemen. Hoe je een bedrijfsuitje naar het buitenland organiseert en wat hier bij komt kijken? Daar geven wij je enkele tips over in onderstaand artikel!

1. Uitnodigingen

Om te zorgen dat je personeel meegaat tijdens je trip is het wel zo handig om een opkomst te hebben. De vrije dagen die zij zullen opnemen zijn makkelijk, die regelt de baas namelijk zelf. Maar of zij dan ook kunnen in verband met kinderen, eigen activiteiten en dergelijke, is een tweede. Verstuur de uitnodigingen dus tijdig en wees zo duidelijk mogelijk. Je personeel moet weten waar zij aan toe zijn en wat zij hier eventueel voor moeten regelen. Andalusië rondreizen zijn ideaal voor een groot gezelschap, het gebied is geschikt voor elke groep.

2. Werk of vrije tijd?

Het is te allen tijde belangrijk dat het doel en de invulling van de reis duidelijk is gecommuniceerd. Zo kan het zijn dat jullie enkele dagen weg zijn en hierbij ook aan werken toe zullen komen. Het kan ook zo zijn dat er een beursdag is inbegrepen tijdens jullie stedentrip met werk. Communiceer het doel en de invulling van de stedenstrip dus goed naar je personeel en maak er samen een gezellige trip van!

3. Wat ga je doen?

Bij enkel een mannenkantoor kan je er ook voor kiezen een voetbaltrip met werk te maken. Andalusië is echter voor een ieder geschikt en heeft je veel verschillende mogelijkheden te bieden. Zo kan je er lekker de stad induiken en de leukste lokale winkels bezoeken, gezellig lunchen met een goed glas wijn, een mooie klimtocht door de prachtige bergen maken of een trip plannen naar het Alhambra paleis. Dit is een echte toeristen trekker, dus zorg van tevoren voor kaarten en wees vroeg of schaf een fast line ticket aan. Vraag eens rond naar de interesses van je personeel en vul aan de hand hiervan de rest van de trip in.

4. Organiseren

Uiteraard kan je ervoor kiezen een bedrijfsuitje in het buitenland geheel zelf te organiseren. Echter raden wij je aan hiervoor een geschikt bedrijf te vinden die dit voor jou uit handen neemt. Ga met enkele bedrijven in gesprek, vraag offertes aan en kijk welk bedrijf het beste past bij jouw ideeën. De reizen kunnen op maat worden gemaakt en tot in de puntjes worden verzorgd. Extra fijn als er eventuele complicaties optreden, zij zijn je aanspreekpunt en zullen voor een onbezorgd verloop van je reis zorgen.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *