Vriendengroep of collega's bij zonsondergang tijdens een bedrijfsfeest

3 leuke ideeën voor een bedrijfsfeest

Published On 10 april 2019 | By Roeland van Poorten | Personeel

Een bedrijfsfeest organiseren is een zeer geschikte manier om je werknemers te bedanken voor hun inzet, om iets te vieren of om je klanten beter te leren kennen. Maar hoe zorg je voor een geslaagd bedrijfsfeest waar de mensen graag naartoe komen? In dit artikel geven wij drie ideeën waarvan wij denken dat je hiermee je bedrijfsfeest naar een hoger niveau tilt! Dit wordt zeker een bedrijfsuitje om nooit te vergeten.

Organiseer een bedrijfsuitje op locatie

De oudste vorm van een bedrijfsuitje is misschien wel het bedrijfsuitje op kantoor. Dit personeelsfeest is te vergelijken met de vrijdagmiddagborrel. Om jouw medewerkers toch het idee te geven dat zij niet op kantoor zijn, zijn er genoeg mogelijkheden.

  • Organiseer een speurtocht door het kantoorpand en laat je medewerkers het kantoor op een andere manier kennen;
  • Huur een DJ in en tover het kantoor om tot club;
  • Verzorg een workshop op kantoor.

Bedrijfsfeest organiseren in een park

Trakteer je medewerkers op een dagje in een park. Je kunt zelf bepalen of dit een doordeweekse dag is of op een dag in het weekend. Wanneer je een bedrijfsfeest organiseert in een park, is de kans groot dat je samenwerkt met de organisatie van dat park. Het fijne aan deze samenwerking is dat je een groot deel uit handen geeft en daarmee ook de stress die bij de organisatie komt kijken. Interessante opties zijn een bedrijfsfeest in attractiepark de Efteling, Dierenpark Beekse Bergen of organiseer een bedrijfsfeest in het Vondelpark bij Vondelpark3. Natuurlijk is het ook mogelijk om geheel zelfstandig een bedrijfsuitje te organiseren in een park in de buurt van kantoor.  Een stretchtent huren voegt een bepaalde sfeer toe aan het bedrijfsfeest en zorgt voor een dak boven het hoofd mocht het weer je teleurstellen.

Het mooie natuurpark de Veluwe

Organiseer een personeelsfeest in een theater

Veel theaters bieden de mogelijkheid om eerst een uitgebreid ontbijt, lunch of diner te verzorgen om na de maaltijd naar een prachtige show te mogen kijken. Een voorbeeld van een theater is het Chassé theater in Breda. Zij bieden meerdere zalen aan waar je terecht kunt met een gezelschap vanaf 25 personen tot een grote van 2500 personen. Een ander theater wat deze mogelijkheid ook aanbiedt is het Efteling theater in Kaatsheuvel. Het feest in het Efteling theater kun je ook leuk combineren met het bezoeken van het park overdag en de dag af te sluiten met een spectaculaire show.

Welke activiteit kies jij als teamuitje?

Hopelijk heb jij genoeg inspiratie op kunnen doen voor het volgende bedrijfsfeest. Heb jij nog een ander idee voor een tof bedrijfsfeest? Laat het ons weten in de reacties. Wij horen graag welk bedrijfsuitje jij uiteindelijk gekozen hebt.

Deel dit artikel op social media!

One Response to 3 leuke ideeën voor een bedrijfsfeest

  1. Feest blogger says:

    Bedankt voor de handige tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *