Adverteren

Wijzer Ondernemen biedt u naast gastbloggen ook de mogelijkheid om op het platform te adverteren. U bereikt bij ons een specifieke doelgroep die geïnteresseerd in het ondernemerschap. Om de vindbaarheid van uw website te verbeteren, kunt u bij ons betaald een artikel laten plaatsen. Wijzer Ondernemen heeft zelf SEO-gespecialiseerde tekstschrijvers in dienst. Daarom kunnen we u twee alternatieven aanbieden:

Variant 1: sponsored content waarbij u het artikel schrijft

U schrijft zelf een informatief en relevant artikel voor onze website en verwerkt daarin één of een aantal links naar pagina’s van uw keuze. Wij verzorgen dan enkel de plaatsing van het artikel op Wijzer Ondernemen.

  • Kosten: €100,- excl. BTW*
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat u het artikel gereed heeft

Variant 2: sponsored content waarbij wij het artikel schrijven

U vertelt ons globaal waar u wilt dat het artikel over gaat en levert ons de linkjes aan. Wij schrijven vervolgens een informatief en SEO-geoptimaliseerd artikel en plaatsen dit op Wijzer Ondernemen.

  • Kosten: €250,- excl. BTW*
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat u ons de opdracht heeft gegeven

*Maak gebruik van onze speciale bundelprijs wanneer u 10 of meer artikelen per jaar afneemt. Informeer naar de mogelijkheden!

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van sponsored content bij Wijzer Ondernemen of direct een advertentieverzoek indienen? Gebruik onderstaand contactformulier om contact met ons op te nemen of mail ons op info@wijzerondernemen.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.