Over Wijzer Ondernemen

Wijzer Ondernemen is een online platform waarop ik, Roeland van Poorten, samen met mijn team van schrijvers regelmatig blogartikelen plaats die betrekking hebben op ondernemen. Je vindt hier allerlei blogs over het starten van je eigen bedrijf het laten groeien van je eigen bedrijf en het in de markt zetten van je eigen bedrijf. De inhoud van deze artikelen kunnen direct worden toegepast op je ondernemingsplan of reeds gestart eigen bedrijf. Maar ze kunnen je ook helpen bij het opstellen van bijvoorbeeld je social mediastrategie. In welke fase van het ondernemerschap dan ook, op Wijzer Ondernemen schrijven wij voor jou! Zo hopen wij je een steuntje in je rug te geven en je te inspireren.

Team Wijzer Ondernemen

Samen met mijn webredactie schrijf ik artikelen met handige tips en interessante verhalen voor ervaren én onervaren ondernemers. Hieronder stel ik mijn redactie graag aan je voor.

Roeland van Poorten – Hoofdredacteur

Mijn naam is Roeland van Poorten en ik ben een actief ondernemer. Omdat ik mijn passie graag deel en mijn eigen kennis ook up-to-date wil houden ben ik deze blog gestart. Wat kan je van mij verwachten? Artikelen waarin ik de meest actuele modellen toepas op situaties waar iedere ondernemer mee te maken krijgt. Maar ik geef ook tips die jou helpen bij het laten groeien van je eigen bedrijf.

Roeland

Nathalie Brouwers – Schrijver

Ik ben Nathalie Bouwens, ik ben 38 jaar en in het dagelijks leven run ik mijn eigen bedrijf. Naast mijn fulltime baan schrijf ik graag over mijn ervaringen in het ondernemerschap. Je zult mij dan ook voornamelijk terugvinden in de categorie Bedrijf laten groeien, met artikelen over (online) marketing en personeel. Als ondernemer weet ik dat een eigen bedrijf starten niet zo moeilijk is, maar het laten groeien van je bedrijf des te meer! Daarom bied ik jou graag een steuntje in de rug.

Nathalie Brouwers

Dennis Verbaandert- Schrijver

Mijn naam is Dennis Verbaandert, 20 jaar en momenteel actief als student ondernemer. Hoewel het vrij cliché klinkt, is ondernemerschap een passie die ik al meedraag zolang ik mij kan herinneren. Voor Wijzer Ondernemen deel ik graag deze passie en ervaring in de vorm van interessante artikelen, bruikbare adviezen en relevante ontwikkelingen. Ik zal met name gaan schrijven over het opzetten van een eigen bedrijf en hoe men deze kan laten groeien . Met mijn artikelen hoop ik jouw als ondernemer te kunnen inspireren en nieuwe inzichten te bieden voor de toekomst.

Dennis Verbaandert

Sluit je aan bij het redactieteam!

Wil je ook schrijven voor Wijzer Ondernemen? Wij zijn altijd op zoek naar gastbloggers die graag schrijven over ondernemen en zakelijk gerelateerde onderwerpen. Ben je een schrijver met een passie voor ondernemen? Neem een kijkje op onze gastblogpagina.

Wil je graag meer weten over één van onze artikelen? Neem dan gerust contact met ons. Wij helpen je graag verder.