Foodtruck personeelsfeest

3 toffe ideeën voor een onvergetelijk personeelsuitje

Published On 6 juni 2019 | By Nathalie Brouwers | Personeel

Wil jij jouw personeel bedanken voor hun werk en onvoorwaardelijke inzet? Heb jij als officemanager de taak gekregen om het jaarlijkse personeelsuitje te organiseren? Dan helpen wij jou daar graag bij. Misschien is dit wel het allereerste teamuitje van jouw eigen onderneming of misschien is dit alweer de 40e die jij moet organiseren. De kans dat je in herhaling valt of niet meer origineel uit de hoek komt is groot. Als ondernemer wil jij dat jouw werknemers het naar hun zin hebben en met vernieuwde energie aan de slag gaan voor het bedrijf. Daar is het teamuitje absoluut een goed middel voor. Daarom geven wij jou in dit artikel drie toffe ideeën voor een onvergetelijk en origineel personeelsuitje.

Organiseer een bedrijfsfestival

Een dancefestival, een foodtruckfestival of een filmfestival. Bij het organiseren van een bedrijfsfestival staat het festival geheel in het teken van jouw medewerkers en bedrijf. Belangrijk hierbij is het afhuren van een geschikte locatie. Heb je na een aantal telefoontjes een geschikte locatie gevonden, dan kun je beginnen met het inrichten van je festival. Enkele zaken die absoluut niet mogen ontbreken op jouw bedrijfsfestival zijn de volgende:

  • Een pagodetent;
  • Muziek;
  • Vlaggen met het bedrijfslogo;
  • Hapjes en drankjes;
  • Het perfecte plekje voor de foto’s ;
  • Zitzakken;
  • Feestverlichting.

Door een pagodetent te huren ben jij niet afhankelijk van het weer. Heb jij een live DJ ingehuurd en blijkt het te regenen tijdens het festival? Verplaats de DJ booth naar de pagodetent en het feest kan doorgaan.

Dit bedrijfsfestival wordt absoluut een personeelsfeest waar nog jaren over nagepraat zal worden!

Trakteer je medewerkers op een vakantie

Wellicht is dit bedrijfsuitje op het eerste gezicht niet geschikt voor ieder bedrijf. Echter kun je de vakantie je eigen insteek geven. Neem jij jouw medewerkers naar een villa in Zuid-Frankrijk of huur je een bus en gaan jullie kamperen in de Ardennen? Wordt de vakantie een themareis, een actieve reis of een incentive reis? Eigenlijk hoef je voor een vakantie niet eens naar het buitenland. Vakantie vieren in je eigen land kan namelijk prima in Nederland. Gaan jullie naar Texel, Oosterhout of toch naar de Veluwe?

Wil je tijdens de vakantie een duidelijke koppeling maken met de werkzaamheden of de onderneming? Hang de bedrijfsvlag voor het raam van het hotel, de vakantiewoning of hang hem op aan de vlaggenstok. Tevens kun je ervoor kiezen om een quizavond te organiseren met werk-gerelateerde vragen. Waar gaat de winnaar ermee vandoor? De eeuwige roem en een gepersonaliseerde prijsbeker.

Reis af naar een attractiepark

Verblijd je werknemers met een dagje attractiepark. Wandel door het magische Sprookjesbos, ren weg van de zombies in Walibi of kies een park over de Nederlandse grens. Kies een park waar voor ieder wat wils is, zodat iedereen een leuke dag heeft. Wil je de dag nog specialer maken? Nodig dan de gezinnen van de werknemers uit.

Iedereen heeft nog wel het kind in zich die het geweldig vindt om te gillen in achtbanen, te dromen over elfjes of ridders en stiekem genieten van de spanning.

Teamuitje organiseren voor jouw werknemers

Een personeelsfeest kun je geheel invullen naar wens van jou en het personeel. Afhankelijk van het aantal medewerkers en de grootte van het bedrijf zijn er genoeg mogelijkheden. Wij zijn erg benieuwd welk personeelsuitje jou heeft geïnspireerd. Laat dit gerust weten in de reacties hieronder!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *