personeelsuitje

Teamuitje: regel een touringcar bij een busbedrijf!

Published On 13 april 2018 | By Roeland van Poorten | Personeel

Altijd weer strijd om wie er de BOB moet zijn. Op het einde van de avond er achter komen dat de parkeerkosten nog opgesplitst moeten worden. Stoppen bij het tankstation omdat er iemand naar het toilet moet? Het vervoer voor het plannen van een teamuitje vereist enige planning. De oplossing: regel een touringcar bij een busbedrijf voor goed georganiseerd groepsvervoer.

Een busbedrijf

Je kent het wel, weken van te voren begint de planning voor het personeelsfeest een beetje spaak te lopen. Niemand wil de BOB zijn, de parkeerkosten blijken ineens niet in het budget te zijn meegerekend en tot overmaat van ramp ben je onderweg ook nog eens de hele tijd contact aan het zoeken met je collega’s in andere auto’s omdat iemand de weg kwijt is geraakt. Een troost: zo gaat het niet alleen bij jou, zo gaat het bij ieder personeelsfeest. Totdat ze over gaan op het inhuren van een touringcar. Een busbedrijf kan voor jullie de uitkomst bieden.

Inclusief chauffeur

Hier begint het feest, wanneer je een bus huurt, zit daar meteen een chauffeur bij in. Niemand hoeft dus nog de BOB te zijn. Er is plek voor iedereen en jullie arriveren allemaal op hetzelfde tijdstip op de plaats van bestemming. De parkeerkosten sparen jullie je uit en als er onderweg iemand naar het toilet moet kan dit gewoon in de bus, zonder dat jullie een half uur moeten stoppen bij een tankstation met vieze toiletten, waarvoor je ook nog eens moet betalen.

Gezelligheid met het hele team

Uit ervaring weten wij dat men het vaak enorm gezellig vind in de bus. Het begint al met het feit dat je wel even je benen kan strekken in de bus, er hoeft niemand op de weg te letten, je kunt zo hard praten als je wil want er hoeft ook niemand naar de navigatie te luisteren en er is ruimte om iets te drinken en te eten in de bus. Is de vermoeidheid toegeslagen kan men zelfs een dutje doen om zo weer uitgerust aan te komen op de plaats van bestemming. Ben je even uitgepraat met je buurman in de bus ga je gewoon een paar rijen verderop zitten om met iemand anders te kletsen. Hoe kun je dan ook beter in de stemming komen voor een personeelsfeest dan door van tevoren al een fantastische sfeer te creëren. Die sfeer creëert het een busbedrijf voor je!

Comfortabel reizen

Wil jij ook naar het volgende personeelsfeest een stuk comfortabeler reizen dan hoe het voorheen geweest is? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een busbedrijf en de mogelijkheden voor transport te bespreken. Voor een bus is geen brug te ver!

Deel dit artikel op social media!

2 Responses to Teamuitje: regel een touringcar bij een busbedrijf!

  1. Ferdinand Schneider says:

    Mijn team en ik gaan binnenkort een leuk uitje maken. Het vervoer is veel leuker samen. Een touringcar huren is dan inderdaad een goed idee. Fijn dat het ook mogelijk is een chauffeur in te huren. Dan heb je geen gezeur over ie er moet gaan rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *