teamuitje stormbaan huren

Personeelsuitje? Huur een stormbaan!

Published On 17 oktober 2018 | By Roeland van Poorten | Personeel

Voor wie een origineel personeelsuitje gaat organiseren en de medewerkers écht wil uitdagen: huur een stormbaan. Een personeelsuitje hoeft niet langer alleen een diner met afterparty te zijn, mensen willen uitgedaagd worden! Waarom zou jij nou kiezen voor een stormbaan? Je leest het hier.

Personeelsuitje organiseren

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je personeel tijdens een personeelsuitje geen moment over het werk hoeven praten. Een dag niet nadenken over het werk en elkaar beter leren kennen is belangrijk. Het kiezen van de locatie is daarom belangrijk. Kies je ervoor het uitje te organiseren op de bedrijfslocatie of spreek je af op een heel ander terrein? Elk heeft voor- en nadelen. Daarnaast kun je het combineren met een nachtje weg. Zo kun je een hele dag met elkaar spenderen, zonder ’s avonds laat iedereen weer naar huis te laten gaan. Écht even los van het werk komen op deze manier.

Teamwork

Naast dat een teamuitje gezellig hoort te zijn, mag er best wat van de medewerkers verwacht worden. Een stormbaan haalt de meeste mensen uit de comfort zone en maakt het competitieve in iedereen los. Ideaal dus! Door de groep in meerdere kleine groepen te verdelen, zorg je dat mensen werken aan team effort en teamwork. Een leuke manier om je medewerkers te trainen in samenwerken.

Wipe-out

Er zijn verschillende plekken in Nederland te bedenken waar je een stormbaan kunt huren en deze neer kunt zetten, bijvoorbeeld naast een meer of riviertje. Op deze manier kun je een hele gave wipe-out stormbaan creëren, in combinatie met water dus. Verzin opdrachten waarbij teamwork centraal staat in combinatie met vies worden en grenzen verleggen en je zult de winnaarsmentaliteit bij iedereen naar boven zien drijven.

Nachtje weg

In de omgeving van bijvoorbeeld Tilburg heb je grote, luxe kamphuizen die je kunt huren om het personeelsuitje inclusief overnachting te doen. Op deze manier kun je kiezen voor 24 uur plezier met de collega’s. Begin vrijdagavond met een gezellig etentje, een spetterend feest en focus zaterdag op een stormbaan en teamwork. De huizen die je huurt zijn vaak met een enorme lap grond er omheen waar je een stormbaan kunt laten neerzetten. Ook handig voor de mensen die graag een drankje doen tijdens het etentje. Je hoeft de auto niet meer in te stappen, maar blijft op dezelfde locatie.

Springkussenverhuur Tilburg zet de stormbaan op, geeft uitdagende opdrachten mee en zorgt er ook weer voor dat de stormbaan volledig opgeruimd wordt. Op deze manier kost het jou, als organisator, geen extra moeite. Ideaal, toch? Wordt jouw eerstvolgende personeelsuitje een dagje stormbaan?

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *