bedrijfsfeest DJ huren

5 toffe ideeën voor een bedrijfsfeest

Published On 25 april 2019 | By Roeland van Poorten | Personeel

Wat de reden ook is, een jubileum, een feestelijke opening of het vieren van een belangrijke prestatie, een bedrijfsfeest is de ideale manier om iets te vieren en de moraal een boost te geven. Hier komt natuurlijk wel iets meer bij kijken dan de standaard vrijdagmiddagborrel. Bovendien wil je niet alleen dat iedereen het naar zijn zin heeft, maar ook dat het feest past bij je bedrijf en de bedrijfscultuur. Daarom geven wij je in dit artikel 5 toffe ideeën voor een geslaagd bedrijfsfeest.

1. Een feest op een unieke locatie

Vier het bedrijfsfeest op een unieke locatie in plaats van in de eigen bedrijfskantine. Dit heeft meerdere voordelen. Het personeel is letterlijk even weg van de werkvloer, wat meteen zorgt voor een meer ongedwongen sfeer. En over sfeer gesproken; voor een feestelijke aankleding wordt gezorgd, zodat jij en je collega’s je daar niet druk over hoeven te maken. Zo wordt een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren wel heel gemakkelijk. Er zijn in Nederland tal van unieke feestlocaties die te huur zijn voor bedrijfsfeesten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een authentiek kasteel, een voormalige fabriekshal of een luxe cruiseschip?

2. Op de culinaire toer

Foodtruckfestivals zijn hot and happening op het moment. Deze hippe festivalsfeer kun je ook op jouw bedrijfsfeest creëren. Zorg voor een gezellige buitenruimte met picknicktafels, fijne muziek en huur een aantal foodtrucks in. Deze rollende keukens voorzien je gasten van heerlijke verrassende hapjes en drankjes en dragen tegelijkertijd bij aan een unieke sfeer en beleving. In de meeste gevallen kun je zelf een keuze maken uit een aantal culinaire thema’s, passend bij jouw bedrijf en wensen.

3. Huur een bedrijfsfeest DJ

Wil je een spetterend bedrijfsfeest organiseren? Zo’n feest waar nog maanden over nagepraat wordt? Huur dan een professionele DJ in. Zo weet je zeker dat het een swingend bedrijfsfeest wordt. In overleg met de DJ zoek je de muziekstijl of zelfs de nummers uit, zodat het een echt feestje op maat wordt, speciaal voor jullie bedrijf. Een goede bedrijfsfeest DJ verstaat z’n vak en zorgt er met veel enthousiasme voor dat die dansvloer binnen no-time gevuld is en dat iedereen het naar zijn zin heeft. Bovendien is een DJ huren voor je bedrijfsfeest vaak goedkoper dan je denkt.

4. Kies voor een originele workshop

Liever iets actiefs organiseren voor je personeel? Denk dan aan een originele workshop zoals cocktails shaken, salsa dansen, koken, drummen of karikatuur tekenen. Voor ieder gezelschap is er wel een passende workshop te bedenken. Of je nu creatief, culinair of sportief bezig wilt zijn. Het voordeel van een actief bedrijfsfeest is, dat het personeel elkaar op een totaal andere manier leert kennen en dat de gesprekken automatisch eens over wat anders dan werk gaan.

5. En de winnaar is…

Iedereen houdt van winnen. Zeker als er toffe prijzen in het spel zijn. Zijn jouw collega’s competitief ingesteld? Organiseer dan een wedstrijd, quiz, bingo of loterij tijdens de feestavond. Laat het wedstrijdelement als een rode draad door je bedrijfsfeest lopen, maar houd het laagdrempelig zodat iedereen mee kan doen en de gasten ondertussen ook gezellig met elkaar kunnen kletsen. Een voordeel van een wedstrijdelement is bovendien, dat iedereen natuurlijk wil weten wie er met de hoofdprijs vandoor gaat. Dit zorgt ervoor dat de meeste mensen tot het einde van het feest zullen blijven.

Waar je ook voor kiest, wij wensen je een fantastisch bedrijfsfeest en veel plezier tijdens de voorbereidingen!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *