goede whiskey om te schenken aan zakenrelaties

4 heerlijke whiskey’s om te schenken aan belangrijke zakenrelaties

Published On 2 oktober 2018 | By Roeland van Poorten | Marketing

Whiskey is natuurlijk altijd lekker. Maar wanneer je whiskey wilt schenken aan belangrijke zakenrelaties is het zaak dat het gaat om een echt goede whisky. Gelukkig wordt er door experts constant in de gaten gehouden hoe het gesteld is met het aanbod van whiskey’s. Op basis van de beoordeling van deze experts hebben we voor jou heerlijke whiskey’s op een rijtje gezet die stuk voor stuk behoren tot de best beoordeelde whiskey’s van 2018. Als die niet geschikt zijn om te schenken aan belangrijke zakenrelaties dan weten wij het ook niet meer!

1. Redbreast Dream Cask

We beginnen meteen goed met de best beoordeelde whiskey van 2018 tot nu toe. Als ondernemer wil je belangrijke relaties onderhouden en dat gaat je met deze whiskey zeker lukken. Deze whiskey is als single cast gebotteld. Dat betekent dat hij gebotteld is uit één en hetzelfde vat. En dat vat is ook nog eens geselecteerd door master blender Billy Leighton. Het is zijn favoriete whiskey die van Redbreast en dat is ook hoe ze aan de naam gekomen zijn van deze specifieke whiskey.

2. Highland Park Yesnaby

Ook achter deze whiskey zit een grote naam uit de whiskey wereld. Hij is namelijk samengesteld door Master Whisky Maker Gordon Motion. Voor het maken van deze whiskey selecteerde hij vijf vaten uit het meest noordelijke pakhuis, wat ervoor zorgde dat deze whiskey niet beïnvloed wordt door extreme temperaturen. Yesnaby verwijst naar een klif aan de westkust van het eiland Mainland. Dit eiland is onderdeel van de Orkney-eilanden in Noord-Schotland.

3. Compass Box Hedonism the Muse

Het bijzondere van deze whiskey is dat het de eerste whiskey was die gebotteld werd door het merk Compass Box uit Schotland. Eens in de zoveel jaar laat het merk deze whiskey terugkomen als special edition, en dat is erg geslaagd. Nog een opmerkelijk feitje over dit merk: er werken vooral vrouwen! Niet voor niets staat er een vrouw pontificaal op deze whiskey.

4. Longrow Red, 11 Year Old – Cabernet Franc

Deze whiskey is gerijpt op oude wijnvaten, die ooit gebruikt zijn om rode wijn in te laten rijpen. Een Cabernet Franc in dit geval. Deze whiskey wordt om de zoveel jaar uitgebracht en elke keer op basis van een andere wijnsoort. Dat maakt hem dus behoorlijk uniek, maar vooral ook erg lekker!

Elk van deze whiskey’s is gegarandeerd een succes voor het schenken aan belangrijke zakenrelaties!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *