partytent huren voor bedrijfsfeest

3 voordelen van een partytent huren bij een bedrijfsfeest

Published On 20 september 2018 | By Roeland van Poorten | Personeel

Sta je op het punt om een gaaf bedrijfsfeest te organiseren? Dan komt er waarschijnlijk een hoop op je af. Naast de uitnodigingen, de locatie en het eten en drinken moet je ook nadenken over het weer. En in Nederland is dat vaak lastig in te schatten. Zal het gaan regenen of niet? Genoeg mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je gasten droog blijven. Zo hangen er veel voordelen aan het huren van een partytent voor jouw bedrijfsfeest. Wij noemen er drie!

1. Geschikt onder alle weersomstandigheden

Het weer in Nederland is onvoorspelbaar, zowel qua temperatuur als neerslag. Zelfs in augustus ben je niet verzekerd van een droge dag in Nederland. Het zou zomaar kunnen dat het wel lekker warm is, maar er toch regen tevoorschijn komt op de dag van je bedrijfsfeest. Om te voorkomen dat je feest letterlijk in het water valt, kun je één of meerdere partytenten huren op de locatie, om zo toch op een geschikte manier het feest door te laten gaan.

Ook wanneer je een feest in de winter organiseert, bijvoorbeeld een gezellige samenkomst rond de Kerstdagen, kun je kiezen voor een partytent als locatie voor het bedrijfsfeest. Door te zorgen voor genoeg warmtelampen en gezellige verlichting, ontstaat er al gauw een geslaagd feestje. Ook kun je er gezellige banken en stoelen met plaids neerzetten, om zo een gezellig winters sfeertje te creëren.

2. Gemak

Gemak is een groot goed en dient de mens. Of je nu een bedrijfsfeest organiseert in de Drechtsteden of Groningen, in heel Nederland kun je partytenten huren. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de partytent af te leveren op het tijdstip dat jou uitkomt en wordt het opgezet zonder dat je zelf hoeft te zweten. Het enige dat je hoeft te doen is nadenken over hoe groot de partytent moet zijn en wat je er allemaal in wilt hebben. Vaak kun je alles op één locatie huren, zodat je niet te veel lijntjes hoeft uit te zetten. Denk bijvoorbeeld aan de vloer, stoelen, tafels en verlichting.

3. Goedkoper dan eigen aanschaf

Wanneer je zelf een partytent aanschaft, ben je veel geld kwijt en daarbij ook moeite, omdat je er zelf voor moet zorgen dat de tent bij elk feest weer staat. Ook moet je goed nadenken of je genoeg bedrijfsfeesten houdt om de kosten van aanschaf te kunnen verantwoorden. Over het algemeen is het veel goedkoper om een partytent te huren in plaats van kopen. Naast het besparen van kosten, bespaart het ook de tijd van het opbouwen en afbreken.

Heb jij wel eens een bedrijfsfeest gevierd in een partytent?

Deel dit artikel op social media!

One Response to 3 voordelen van een partytent huren bij een bedrijfsfeest

  1. Sarah de Leeuw says:

    Ik ben van plan een partytent te huren voor mijn bedrijfsevent. We sluiten namelijk af met een feestje. Goed om te weten dat je ongeveer een vierkante meter per persoon nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *