champagne relatiegeschenk

Relatiegeschenken; 5 tips om inspiratie op te doen

Published On 11 juli 2019 | By Nathalie Brouwers | Marketing

Wil jij je relaties of prospects goed in de watten leggen? Dat kan met een luxe en origineel relatiegeschenk. Relatiegeschenken kunnen van grote waarde zijn voor jouw bedrijf. Ze verbeteren de klantrelaties en kunnen ook gebruikt worden als bedankje na een goede samenwerking. Hierdoor onthoud je klant jouw bedrijf beter, wat in de toekomst nog veel meer business op kan leveren. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met betrekking tot het relatiegeschenk dat je kunt geven. Kies bijvoorbeeld voor een duurzaam relatiegeschenk of doe inspiratie op met de volgende 5 tips voor een luxe relatiegeschenk.

Zomerse relatiegeschenken

Tijdens de zomer brengen veel mensen tijd door op het strand. Door een luxe strandlaken met bedrukking cadeau te doen aan je zakenrelatie zorg je niet alleen voor een blijvende herinnering aan jouw bedrijf. Je klant maakt ook nog eens gratis reclame voor jou. Bedruk een strandlaken van hoogwaardige kwaliteit met jouw bedrijfsnaam of logo en geef ze weg aan jouw meest gewaardeerde relaties. 

Bedank je relaties met champagne

Met champagne kun je nooit mis gaan. Geef een luxueuze champagne cadeau set waarbij je kunt kiezen uit één of meerdere flessen champagne, met of zonder glazen. Probeer er tijdens een bespreking of zakenlunch achter te komen wat het favoriete merk is van jouw klant of maak het zakelijke cadeau persoonlijk door een handgeschreven briefje toe te voegen.

Geef een stevige koffer voor zakenreizen

Zit je in een branche waarin veel gereisd wordt voor het werk? Dan is het een leuk idee om een koffer of trolley te schenken aan jouw zakenrelaties. Deze koffer kun je bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Kies voor een koffer van hoogwaardige kwaliteit zodat jouw relatie nog jaren gratis reclame kan maken.

Technologische gadgets voor jouw zakenrelatie

Technologische gadgets vormen het ideale relatiegeschenk. Ze zijn praktisch, hip en worden vaak gebruikt. Hierdoor worden je klanten iedere keer weer even aan jouw bedrijf herinnerd. Geef bijvoorbeeld een powerbank bedrukt met je eigen logo weg, ga voor een USB stick of schenk een kleine Bluetooth speaker. Doordat dit producten zijn die vaak gebruikt worden door je relatie, krijgt hij of zij iedere keer bij gebruik een positieve associatie met jouw bedrijf. Goed voor de reputatie van je bedrijf en je toekomstige omzet!

Iedere relatie is een kwestie van geven en nemen. Een relatiegeschenk zorgt voor een blijvende herinnering bij jouw klanten. Je geeft fysiek iets weg. Dat is een stuk waardevoller dan een bedankbriefje of mailtje, dat snel in vergetelheid raakt. Een mooi, tastbaar product laat een sterke herinnering achter. Door een persoonlijke boodschap achter te laten bij je geschenk wordt dit nog eens versterkt. Kortom: bouw aan je relaties en reputatie voor een lange en voorspoedige zakenrelatie.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *