online relatiegeschenken bestellen

Online relatiegeschenken met bedrukking bestellen: dit zijn de mogelijkheden

Published On 30 maart 2018 | By Roeland van Poorten | Marketing

Wanneer jij je relaties een relatiegeschenk wilt geven, zijn de mogelijkheden oneindig! Je kunt er namelijk voor kiezen om een pakket op te sturen, of om een los geschenk of bedrukt geschenk voor eventuele promotionele doeleinden cadeau te doen. Wil je meer weten over online relatiegeschenken met bedrukking bestellen? Lees dan onderstaand artikel.

Kwaliteit

Relaties kunnen onder andere partners en samenwerkingen zijn. Wanneer je hen een relatiegeschenk geeft, dient dit kwalitatief in orde te zijn. Een relatiegeschenk geeft weer hoe hoog de waardering is. Een plastic ‘prul’ zal niet veel blijk van waardering geven, denk dus goed na over wat voor geschenk er bij je relatie past en wat voor budget je hieraan kunt uitgeven. Luxe pennen zijn altijd van zeer goede kwaliteit en kunnen bedrukt worden met je eigen bedrijfsnaam en logo. Het is een geschenk dat lang meegaat en waar men veel aan heeft. Een luxe pen graveren kan uiteraard ook, dit geeft een professionele uitstraling en zorgt tevens ook voor meer naamsbekendheid.

Bedrukmogelijkheden

Vrijwel elk soort relatiegeschenk is geschikt voor bedrukking, denk aan bijvoorbeeld T-shirts, anti-stress kubussen, schrijfsets of notitieblokken. Bij een grote afname is het verstandig eerst een proefartikel te laten maken, in overleg met het bedrijf waar jij je bestelling wilt plaatsen. Zorg dat jouw logo en/of huisstijl duidelijke kleuren/lijnen et cetera bevat en van goede kwaliteit is om als bedrukking te kunnen fungeren. Een relatiegeschenk staat op dat moment namelijk voor jouw bedrijf, en als je het als promotiemiddel inzet kan het je helpen om je bedrijf te laten groeien. Nogmaals: kwaliteit speelt hierbij een belangrijke factor. Wanneer je het proefartikel hebt goedgekeurd kan je overgaan tot de complete bestelling. Let hierbij wel op dat je dit tijdig doet wanat bij grote bestellingen en/of gepersonaliseerde bestellingen duurt het soms wat langer voordat de levering gereed is. Wil je bijvoorbeeld een relatiegeschenk voor Pasen of Kerst cadeau doen? Bestel deze dan ruim van tevoren!

Waarom een relatiegeschenk?

Moet je een relatiegeschenk aannemen? Uiteraard zullen de meeste bedrijven deze vraag met een “ja” beantwoorden. Toch ligt het aan het soort relatie dat je met een ander bedrijf hebt en het soort geschenk dat je ontvangt. Als dit bijvoorbeeld erg duur uitpakt, zou dit een verkeerd beeld kunnen geven. Verder zijn relatiegeschenken een handig middel om je relaties te waarderen en om ervoor te zorgen dat zij aan je blijven denken. Wanneer je namelijk een handig relatiegeschenk geeft met bedrukking, zal je bedrijfsnaam bij elk gebruik gezien worden door een werkgever of medewerker. Het is dus zowel een waarderingsmiddel als promotiemiddel.

Er zijn dus oneindig veel mogelijkheden en keuzes die je kan maken rondom een relatiegeschenk. Zo kan je promotionele kleding laten bedrukken. Maar kan je ook kiezen voor iets lekkers zoals: stroopwafelblikken, snoeppotten en een fles wijn. Daarnaast is een praktisch geschenk voor op een kantoor altijd fijn. Hierbij kan je denken aan: kubusblokken voor notities, een (duurzame) rekenmachine of een boodschappentas voor de dagelijkse boodschappen op kantoor.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *