lustrumreis bestemming

De top 4 lustrumreis bestemmingen

Published On 26 maart 2018 | By Redactie Wijzer Ondernemen | Personeel

Staat er een lustrumreis met alle medewerkers van je bedrijf, de leden van het dispuut, de jaarclub of bijvoorbeeld de golfvereniging op de planning ? Dan moet hier natuurlijk wel een juiste bestemming bij gekozen worden. Dit is erg belangrijk omdat het een reis is die je nooit zal vergeten. Wil je alvast wat inspiratie opdoen voor de toekomstige reis? Lees dan onderstaand artikel met de top 4 lustrumreis bestemmingen!

1. Afrika

Kies voor een hele gave ervaring en ga voor een Afrika reis! In Afrika kan je kiezen uit een hele grote diversiteit aan bestemmingen, reissoorten, reisduur en ga zo maar door… Een vakantie hier is voor diegene die graag actief zijn, veel van de wereld willen ontdekken en niet vies zijn van een drukke planning waarbij van alles en nog wat bezocht wordt. Houd er wel rekening mee dat reis voor een grote groep organiseren nog best lastig kan zijn. Zeker in een ver land waar je zelf geen eerdere vakantie ervaring hebt opgedaan. Laat je dus goed informeren over de veiligheid in het land, de must sees en must do’s. Zo moet je bijvoorbeeld de big five hebben gespot, mag een trip naar Kaapstad of Johannesburg niet ontbreken en raden wij je aan diverse panoramaroutes te bezichtigen.

2. Dubai

Doe eens wat anders met je lustrumgroep en ga op reis naar het prachtige Dubai! Zo kun je in de wereldstad Abu Dhabi genieten van de hectiek en prachtige gebouwen, in alle luxe gebouwd. Dubai heeft allerlei unieke ervaringen te bieden en voor ieder wat wils, zo kun je bijvoorbeeld sandboarden in de woestijn en na een 4×4 jeep tour heerlijk tot rust komen in de miracle garden. In Dubai is niks te gek, the bigger the better is hier het motto. Je kunt er dus vanuit gaan dat je met zowel een grote als kleine groep geen saai moment zult beleven.

3. Toscane

Je kunt het natuurlijk ook dichter bij huis zoeken en op lustrumreis naar Toscane gaan. Het soort reis hangt uiteraard af van de samenstelling van de groep, wat voor soort groep jullie zijn, waar jullie voor staan en waar de interesses liggen voor een reis. Het leuke aan Toscane is dat je er prachtige luxe villa’s en boerderijen kunt vinden. Deze zijn te huren voor grote groepen. Bovendien kun je in Toscane genieten van heerlijk lokaal eten, prachtige natuur, paardritten, ballonvaarten en zo verder. Er is genoeg te doen! Maar Toscane is niet alleen ideaal voor een lustrumreis, het is ook de ideale plek voor een stedentrip met werk.

4. Marrakech

Marrakech is een bestemming waar je misschien niet direct aan denkt voor een lustrumreis. Toch is deze prachtige, oude stad aan de Atlantische kust, de ideale bestemming die veel te bieden heeft. Aan cultuur ontbreekt het hier niet, net als lekker warm weer. Bezoek de diverse markten (vergeet hierbij niet de Souks, open marktpleinen), het Bahiapaleis of maak een uitstapje naar de Sahara. Een tip: bekijk van tevoren goed in welke maanden het tropische weer Marrakech nadert, het kan hier namelijk richting de 40 graden gaan in de zomertijd.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *