relatiegeschenken voor Pasen

De top 3 relatiegeschenken voor Pasen

Published On 27 januari 2018 | By Roeland van Poorten | Marketing

Pasen 2018 is in aantocht en dus is het weer tijd om na te denken aan wie maar vooral wat voor relatiegeschenken je cadeau wilt doen. Ook met Pasen zijn er namelijk tal van leuke presentjes te bedenken. Omdat jij misschien zelf even geen inspiratie hebt zetten wij de 3 leukste relatiegeschenken voor Pasen op een rij waarmee jij je relaties zeker weet te verassen!

Relatiegeschenken voor Pasen op verschillende manieren

Voor we beginnen met de leukste relatiegeschenken om te geven tijdens Pasen willen we je erop attenderen dat er verschillende soorten relatiegeschenken zijn. Natuurlijk kun je de welkbekende- en standaard chocolade eitjes en paashazen aan al jouw relaties meegeven. Maar wat dacht je van een relatiegeschenk met een diepere boodschap, zoals voorjaarsbloembollen? Of relatiegeschenken met een persoonlijke bedrukking? Zo scoor je wellicht net wat meer punten bij die belangrijke relaties. Genoeg opties om uit te kiezen in ieder geval. Wij zetten er 3 voor je op een rij.

1. Een bijzonder bloemboeket

Ben je juist op zoek naar wat anders dan de chocolade paashaasjes en paaseitjes? Met een kant-en-klare kweekset voor een bloemboeket laat je je relaties zelf hun bloemboeket kweken op een klein stukje grond! Vanwege het compacte formaat van de meeste kweeksets kunnen jouw relaties hun ‘bloemboeket in de maak’ op hun bureau laten staan. Ook dit originele relatiegeschenk voor Pasen kan je gemakkelijk wat persoonlijker maken én in grote formaten inkopen! Zo zou je zelfs de complete wikkel (om het kweekpakket) zelf kunnen ontwerpen. Bijvoorbeeld door het logo van jouw bedrijf en dat van je relatie toe te voegen.

kweekreep eetbare bloemen als paasgeschenk

2. Paashaasjes met bedrukking

Pasen is de ideale gelegenheid om lekkernijen zoals chocolade paashazen weg te geven aan je eigen personeel en/of relaties. Paashaasjes heb je in allerlei formaten. Klein of groot, in witte-, melk- of pure chocolade en met of zonder bedrukking. Vaak kan jij je relatiegeschenk in de vorm van een paashaasje helemaal naar wens laten produceren. Wil jij bijvoorbeeld al jouw personeel bedanken, dan kan je dat gemakkelijk regelen door ze allemaal een klein paashaasje te geven. Maar wanneer je één van je belangrijkste klanten wilt bedanken voor de samenwerking dan kun je wellicht punten scoren door een chocolade paashaas op maat te laten maken, inclusief een mooie bedrukking in de vorm van een bedankje.

paashaasjes als paasgeschenken

3. Chocolade paaseitjes maar dan anders

Wanneer je mensen vraagt om hun associaties omtrent Pasen op te sommen dan is paaseieren vaak het eerste wat in hen opkomt. Ook paaseieren heb je in alle soorten en maten. Wat dacht je van echte eieren in allerlei kleuren of chocolade eitjes in kleine- en grote formaten? Chocolade paaseitjes zijn gemakkelijk cadeau te doen als relatiegeschenk wanneer je te maken hebt met een groot aantal klanten. Ook chocolade paaseitjes kan je zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Zo kan je leuke verpakkingen gebruiken, zoals een eierdoosje, een papieren verpakking of een klein emmertje en misschien is het een leuk idee om de verpakkingen te voorzien van een persoonlijk bericht. Zo blijven jouw relaties zich herinneren van wie ze het leuke geschenk hebben gekregen.

chocolade paaseitjes als relatiegeschenk

 

 Altijd een relatiegeschenk voor Pasen dat bij jou past

Dit waren drie populaire relatiegeschenken voor Pasen op een rij. Natuurlijk zijn er nog tal van andere mogelijkheden, zoals koekjes, snoepjes en de welkbekende paasstol. Wij hopen dat we je op weg hebben geholpen met het vinden van het juiste relatiegeschenk.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *