originele kerstgeschenken

3 originele kerstgeschenk ideeën

Published On 14 november 2018 | By Roeland van Poorten | Personeel

Ja hoor, het is weer díe tijd van het jaar. Die tijd waarin de lampjes aan gaan, de kaarsjes op tafel komen en de gezelligheid alle woonkamers binnen stroomt. Het is óók de tijd van verlanglijstjes en warme feestdagen. Tijd dus om originele kerstcadeaus te kopen, want een van de 3 aandachtspunten binnen het bedrijf tijdens de feestdagen is toch wel het uitdelen van leuke cadeaus. Maar welke kerstgeschenken moet je nou echt op je lijstje hebben staan voor bijvoorbeeld werknemers en zakenrelaties? We helpen je even op weg met 3 ideeën voor originele kerstgeschenken.

1. Zoetigheid

Iets wat altijd bij iedereen in de smaak valt, is wat lekkers voor op tafel. Natuurlijk hoef je niet enorm uit te pakken met een driegangendiner, maar iets lekkers is altijd een goed idee. Begin bijvoorbeeld met lekkere kerstthee in een feestelijke verpakking. En doe daar dan iets lekkers bij zoals chocolade of een traditionele kerststol. Niets zo leuk als iemand even een momentje voor zichzelf cadeau doen, nietwaar?

2. Een kerstboompje

Tijdens de feestdagen verhogen de kerstbomen overal natuurlijk gelijk de feestelijke sfeer. Niet iedereen heeft tijd, zin of ruimte om een grote boom op te zetten en vaak is het op de werkplek al helemaal niet de bedoeling om groots uit te pakken. Maar een klein kerstboompje op het bureau is toch stiekem wel heel gezellig. Is dat ook nog teveel? Dan kun je tegenwoordig ook een kerstboompje in een glazen buisje neerzetten. En dat is dan weer hartstikke leuk én origineel om cadeau te doen aan je zakenrelaties. Dan denken ze de hele feestmaand aan je en hebben ze gelijk een gezellige werkplek.

3. Wijn

Kerstdagen zonder wijn zijn eigenlijk geen echte kerstdagen. Maar ja, niet iedereen neemt de moeite om iets lekkers uit te zoeken. Dat komt goed uit, hier kun jij een mooi en origineel kerstcadeau van maken. Zoek een lekkere fles wijn en laat die feestelijk inpakken. Je kunt het geheel nog leuker maken door een kistje met een fles wijn én een kerstboompje te versturen. Hoe leuk is dat? Dan heeft de ontvanger gelijk iets lekkers om te drinken bij het traditionele kerstdiner. Een cadeau dat dus zeker in goede aarde zal vallen.

Je ziet het, kerstcadeaus zijn er in vele soorten en maten, maar het is wel zo leuk om origineel uit te pakken. Doe je voordeel met deze tips.

[ultimate-faqs include_category=’faq-voor-3-originele-kerstgeschenk-ideeen’]

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *