pennen bedrukken bij verhuizing naar nieuw bedrijfspand

Pennen bedrukken bij een verhuizing van je bedrijf

Published On 11 september 2018 | By Roeland van Poorten | Bedrijfspand

Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuw bedrijfspand? Dan zijn er een hoop zaken waar je aan moet denken. Zoals je klanten laten weten wat het nieuwe adres is. In dit artikel leggen we uit waarom het bedrukken van pennen hierbij een uitkomst is!

Jouw nieuwe adres op pennen bedrukken

Bij een verhuizing is pennen bedrukken niet gelijk het eerste waar je aan zou denken. Toch is het de beste manier om jouw klanten op de hoogte te brengen van het feit dat jij met je bedrijf een ander bedrijfspand hebt betrokken. Een pen die je meestuurt naar jouw klanten zal namelijk altijd op het bureau blijven liggen bij de afnemer van jouw producten. Een pen die je meestuurt met een bestelling of een mailing is dan ook een leuk cadeautje wat gelijk de aandacht trekt naar jouw bedrijf.

Iets wat niet zomaar wordt weg gegooid

Een adreswijziging die je op papier meestuurt zal niet bij alle afnemers van jouw product opvallen. Een sticker op een factuur met het nieuwe adres erop valt evenmin op bij klanten. Het is dan ook verstandiger om de verhuizing van je bedrijf aan te kondigen op een manier die door klanten niet over het hoofd wordt gezien. Een bedrukte pen is een item wat het altijd goed doet bij de klanten. Wanneer er in een duidelijke opdruk het nieuwe adres op staat zal de klant gelijk weten waar jouw bedrijf voortaan te vinden is. Een pen is immers altijd handig en zal niet zomaar worden weggegooid.

Kies geen prul

Iedereen weet het: niets is zo irritant als een pen waar je niet fatsoenlijk mee kan schrijven. Een pen waarvan de vulling lekt is geen goede reclame voor je bedrijf. Sterker nog; het zal een slechte indruk achter laten bij jouw klanten. Het is dan ook goed om wat dit betreft te kiezen voor een pen van goede kwaliteit. Kies niet voor het eerste het beste prul om jouw verhuizing mee aan te kondigen bij je klanten. Door bij een relatiegeschenkenwinkel te informeren voorkom jij dat jij aan je klanten een prul toestuurt wat enkel een slechte indruk achter laat. Klanten die je met veel moeite hebt weten binnen te halen dien je natuurlijk wel te behouden.

Andere relatiegeschenken

Naast pennen kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor usb-sticks. Het beste werken kleine en handige voorwerpen die door vele mensen gebruikt kunnen worden. Dit zorgt voor meer bereik en zichtbaarheid van de bedrijfsnaam. Zo heb je redelijk eenvoudig en voordelig positieve reclame voor je onderneming.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *