entertainment voor beurs of evenement

Entertainment boeken voor je beurs of evenement; dit zijn de mogelijkheden

Published On 12 september 2018 | By Roeland van Poorten | Marketing

Er zijn diverse manieren om mensen naar je stand toe te lokken tijdens een beurs of evenement. Entertainment boeken is hierbij een zeer goede en effectieve toevoeging. In dit artikel geven wij je enkele voorbeelden van geschikt entertainment, lees snel verder!

Beurs entertainment

Met beurs entertainment kun je je onderscheiden van andere standhouders wanneer je op een beurs staat. Het is de bedoeling dat bezoekers stilstaan bij een stand om informatie te verkrijgen en kennis te maken met het bedrijf. Entertainment zorgt voor interactie en interesse bij de stand. Hierbij moet jij jezelf van tevoren afvragen wat het doel van het entertainment moet zijn. Is dit puur aandacht trekken of is het belangrijk om te netwerken. Aandacht trekken doe je met druk en luid entertainment. Maar als je wil netwerken dan moet je dit met subtieler entertainment aanpakken. Door je te onderscheiden kun je grotere groepen aantrekken tijdens een evenement.

Goochelaar

Een goochelaar trekt de aandacht van bezoekers op een subtiele manier. Los van enkele geluidseffecten, zorgt een goochelaar niet voor een overdadige schreeuw om aandacht. Laat hem/haar bijvoorbeeld enkele producten tevoorschijn toveren, zodat deze met volle aandacht worden bekeken.

Presentator

Een presentator kan de aandacht trekken door lekker weg te praten over diverse producten en/of diensten. Daarna kan hij/zij ook potentiële klanten uit het publiek trekken en vragen stellen. Zo weet je direct hoe men over een product of dienst denkt en krijgen zij van de presentator een uitvoerige uitleg (waar iedereen naar kan luisteren). Een presentator kan ook diverse flyers uitdelen en demonstraties geven waarbij het product of de dienst uiteraard de hoofdrol speelt.

Hostes

Ook een hostess kan voor de juiste aandacht zorgen. Op een niet schreeuwerige manier, dus tijdens een netwerkevenement bijvoorbeeld, kan een hostess subtiel de aandacht trekken. Er kunnen flyers en/of visitekaartjes worden uitgedeeld, met daarbij ook lekkere hapjes of een drankje. Een hostess is representatief en professioneel, dit komt ten goede van een bedrijf. Uiteraard is een degelijke inlichting over het bedrijf en zijn werkzaamheden van belang.

Ballonfiguren artiest

Ook een ballonfiguren artiest kan zijn of haar steentje bijdragen bij jouw stand. Zorg voor bedrukte ballonnen en laat de ballonfiguren artiest zijn werk doen! Wanneer je in de huizenbranche zit, kan dit bijvoorbeeld in een ballonfiguur nagemaakt worden. Het is een subtiele vorm van entertainment, waarbij mensen lang blijven hangen! Ook door het logo van het bedrijf op de ballon te bedrukken, neemt men je letterlijk en figuurlijk mee naar huis.

Het is dus van groot belang dat het soort entertainment past bij de soort beurs of het evenement. Daarnaast moet er gekeken worden of het een goede combinatie is voor het bedrijf en hoe toereikend het budget is. Zorg voor het juiste entertainment en maak je beurs/evenement dag succesvol!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *