vier een nieuw bedrijfspand met champagne

Nieuw kantoorpand gekocht? 3 leuke manieren om dit te vieren

Published On 1 november 2018 | By Roeland van Poorten | Bedrijfspand

Gefeliciteerd! De aankoop van een nieuw kantoorpand is een prestatie die natuurlijk – net als alle andere bedrijfsprestaties – gevierd moet worden. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor het personeel, die mede hieraan een bijdrage heeft geleverd. Prestatie betekent feest. Maar hoe vier je zoiets? In dit artikel geven wij je leuke drie manieren om inspiratie op te doen.

Champagne

Daar moet op gedronken worden! En wel met champagne, want champagne is een feestelijke drank en het hoort nou eenmaal bij feesten. Immers, ieder jaar weer op 31 december klokslag 00:00 uur proosten we ermee op een gelukkig nieuwjaar. Waarom dan ook niet op een gelukkig “nieuw” jaar in een nieuw kantoorpand? Net als voor andere dranken geldt: champagne bestaat er in vele soorten, maten en smaken.

Ace of Spades

Een hele bijzondere champagne is de Ace of Spades champagne. Dat is een champagne van Armand de Brignac, een naam met roots in de jaren 50 van de 20ste eeuw. De moeder (tevens grootmoeder) van beide eigenaren van het champagnehuis las een roman waar de naam M. De Brignac in voorkwam. Dat vond zij een dermate edele naam, dat Armand de Brignac uiteindelijk geregistreerd werd om te gebruiken voor champagnes. De Ace of Spades champagne is bijzonder, omdat er bij de cuvée (most) persing alleen gebruik gemaakt wordt van het eerste en meest verse deel. De unieke eigenschappen die de champagne bezit, komen door het mengen van drie verschillende oogstjaren. De aantallen Ace of Spades champagne zijn altijd gelimiteerd vanwege de strenge kwaliteitseisen. Iedere fles wordt met de hand gepolijst en dat maakt ‘m zo uniek. Een bijzondere fles passend bij een bijzondere gelegenheid als deze.

Hapjes

Een andere leuke manier om deze bedrijfsprestatie te vieren, is door middel van hapjes. Net als champagne bij feesten hoort, horen hapjes bij drank. Tip: schakel een cateringbedrijf op locatie in. Dit soort bedrijven maken van jullie feest hun zorg. Zo zorgen zij ervoor dat het warme en koud buffet klaar staat of dat er een kok aanwezig is, die voor jullie het vlees op de barbecue staat te grillen. Afhankelijk van wat jouw – en die van de medefeestvierders – wensen zijn, hoef je alleen maar een keuze te maken uit het soort catering. Wordt het buffetcatering of gaan jullie toch voor de barbecue?

Collage

De laatste leuke manier om de aankoop van een nieuw kantoorpand te vieren, is meer creatief van aard. Laat iedere collega iets opschrijven, en dat mag anoniem, dat te maken heeft met het bedrijf. Of het nou zijn of haar wens voor de toekomst van het bedrijf is of het uitspreken van trots richting collega’s. Laat hun creatieve geest de vrije loop. Zorg ervoor dat al deze creaties bij de ingang van het nieuwe kantoorpand te zien zijn. Tip: maak een verzameling en bevestig deze op een groot doek. Dat is niet alleen leuk tijdens de feestelijke opening van het nieuwe pand. Het maakt dat je iedere dag gemotiveerd richting je werkplek loopt.

Dit zijn slechts een paar van de manieren waarop je de aankoop van een nieuw kantoorpand kunt vieren. Welke leuke manieren weet jij nog meer?

Deel dit artikel op social media!

One Response to Nieuw kantoorpand gekocht? 3 leuke manieren om dit te vieren

  1. Pedroshop.nl says:

    Wat een interessant artikel! De kantoorinrichting gezamenlijk stellen zou ook een hele goede vorm zijn van het vieren! Groetjes, Carla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *