Kruidnoten en ander strooigoed

5 Sinterklaasgeschenken waar je personeel en relaties écht mee verrast

Published On 26 oktober 2016 | By Roeland van Poorten | Bedrijf Laten Groeien, Personeel

Het is inmiddels oktober en in de winkels verschijnen weer schappen vol met Sinterklaasartikelen. Kruidnoten, pepernoten, chocoladeletters, marsepein en zo voort. Sinterklaas is één van die momenten in het jaar waar je als bedrijf extra punten kunt scoren bij je personeel of relaties. Juist omdat men met Sinterklaas veel minder rekening houdt met een verrassing dan met kerst. Via geluk.com en banketletters.nl kun je de meest originele Sinterklaasgeschenken bestellen. We hebben in dit artikel 5 zeer originele cadeau’s van de goedheiligman voor je op een rij gezet. Je kunt ze allen vinden op beide genoemde websites. Zo hoef je niet langer op zoek.

Sinterklaasverrassing op de deurmats1

Stel je voor: Je komt thuis na een lange dag werken, op je mat ligt een doosje in een leuke Sinterklaasverpakking. Maar wat zou het zijn? Je pakt het doosje op en voelt een flink gewicht. Nieuwsgierig maak je het doosje open. Hierin zit een een heerlijk speculaastaartje of een andere leuk vulling. Afzender? Eén van je leveranciers. Zou je dit niet waarderen? Met dit cadeau kun jij je klanten verrassen en hiermee werken aan de relatie met je klanten. Misschien nog een leuke kortingscode toevoegen?

Deze taart in Sinterklaasverpakking kan met een kaart in de doos persoonlijk worden gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om dit Sinterklaaspresentje naar een postbestand te sturen. Dit kan gedaan worden door geluk.com of je kunt dit zelf regelen.

Mini Europallet uit Spanjes2

Een ander uniek cadeau is dit unieke Sinterklaaspalletje. Geheel in de stijl van een Europallet met een doos erop. Deze doos is alleen niet gevuld met producten die bestemd zijn voor transport. De pallet is namelijk gevuld met lekkers voor de ontvanger. Het palletje kan daadwerkelijk per post verstuurd worden, maar het leent zich ook goed om uit te delen op 5 december of tijdens een Sinterklaasviering.

Dit is een zeer leuk cadeau voor de transportsector. Iedere ontvanger in deze sector heeft weleens een pallet in zijn handen gehad. Wij zijn ehtousiast!

Sint’s speculaastaart in blik

s3

Dit taartblik kan bedrukt worden met een design dat je zelf kunt aanleveren. Heel gaaf! Daarnaast kun je naast het speculaastaartje ook gaan voor één van de andere vier smaken. Dit blik is niet alleen ontzetten leuk om te krijgen, voor jouw bedrijf heeft het ook een belangrijk element. Veel mensen zullen dit blik bewaren en gaan gebruiken als bijvoorbeeld koekjestrommel. Zo komt jouw bedrijfsnaam nog zeer lange tijd terug bij de ontvanger!

Chocoladeletter in eigen doosjes4

Misschien wil je je personeel of relaties wel verrassen met een echte authentieke chocoladeletter. Dat kunnen w best begrijpen, want wat past er nou beter bij het Sinterklaasfeest dan zo’n heerlijke letter gemaakt van chocolade? Geef je ieder jaar weer een chocoladeletter? Doe het dit jaar dan anders! Verpak jouw chocoladeletter in een doosje opgemaakt in jouw eigen huisstijl. Zo zullen de ontvangers aan jou denken wanneer ze genieten van deze lekkernij. Een positieve associatie met jouw bedrijf.

Roomboterletters 3 in 1

s5

Niet één, maar drie banketletters in een doos. Hier bestaat ook een variant van waarbij de letters aan elkaar verbonden zijn. Net wat jij zelf leuker vindt. Met deze roomboterletters kun jij hele leuke boodschappen doorgeven. TOP, YES, TNX, zomaar wat termen die je er tegenaan kunt smijten. Doordat de doos gepersonaliseerd kan worden met een grote sticker is dit een extra leuk geschenk.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *