sportieve en actieve relatiegeschenken

6 relatiegeschenken voor sportieve en actieve mensen

Published On 11 oktober 2016 | By Roeland van Poorten | Bedrijf Laten Groeien, Marketing

Wil jij relatiegeschenken inzetten voor jouw bedrijf om jouw zakelijke relaties te onderhouden én te behouden? Dan is het belangrijk om voor een geschenk te kiezen dat zowel bij het bedrijf als bij de ontvanger past. Valt jouw bedrijf onder de gezondsheids- of lifestyle branche en zijn jouw zakelijke relaties actieve en sportieve mensen? Lees dan snel verder, we hebben 6 geschikte relatiegeschenken voor deze doelgroep onder elkaar gezet.

1. Een bidon

Een bidon is zowel handig tijdens het sporten als tijdens een werkdag. De zakelijke relatie kan de bidon makkelijk meenemen naar het werk of de sportschool, zodat hij of zij altijd voldoende water kan drinken. Door de bidon te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo wordt het geschenk nóg persoonlijker.

2. Een stappenteller

Een gadget die geliefd is door veel mensen: de stappenteller. Dit relatiegeschenk geeft de ontvanger de kans om bij te houden hoeveel stappen hij of zij per dag zet en of dit voldoende is. Het geschenk is compact en daarom erg bruikbaar. De handige broekriemclip maakt het makkelijk om de stappenteller gedurende de dag bij je te dragen.

3. Een springtouw

Een springtouw is een leuk geschenk voor jong en oud. Met een springtouw ben je overal en op elk tijdstip klaar voor een mini-workout, zelfs in de pauze op werk. Wist je dat je met springtouwen enorm veel vet kunt verbranden? Het is een ideale tool voor sportieve mensen die op een laagdrempelige manier fit willen blijven.

4. Een sporthanddoek

Een microfiber sporthanddoek is onmisbaar voor actieve mensen. Tegenwoordig is het zelfs verplicht om een handdoek bij je te hebben in de sportschool. Laat een sporthanddoek bedrukken met jouw logo en zorg er zo voor dat zowel jouw zakelijke relatie als de mensen in de sportschool in contact komen met jouw bedrijf.

5. Sport-oordopjes

Sporten wordt nét iets leuker wanneer je kunt luisteren naar leuke en motiverende muziek. Speciale sportoordopjes maken dit makkelijker, omdat ze goed blijven zitten tijdens het bewegen. Extra handig: de oordopjes zijn zowel tijdens het sporten als op werk te gebruiken.

6. Een hometrainer

Wil je een groter en luxer cadeau schenken? Denk dan eens aan een hometrainer met diverse handige functies. Idee: geef een hometrainer cadeau aan de bedrijven waar je vaak mee samenwerkt. Stimuleer ze om de hometrainer op kantoor te plaatsen en daarmee de medewerkers een kans te geven om in de pauze te sporten!

Welk relatiegeschenk is jouw favoriet?

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *