Een feestje op kantoor

Een belangrijke bedrijfsprestatie behaald? Zo vier je het!

Published On 2 juni 2017 | By Roeland van Poorten | Overig

Hard werken betekent twee keer zo goed ontspannen. Dus als jouw bedrijf een belangrijke bedrijfsprestatie heeft behaald, vraagt dat om een feestje. Leuk voor jezelf én voor je personeel. Lees hieronder hoe je zo’n belangrijke bedrijfsprestatie op gepaste wijze viert.

Borrel

Wat in ieder geval niet mag ontbreken tijdens een bedrijfsfeest is een borrel. Champagne bestellen is dan een absolute aanrader en geschikte drank om iets te vieren. Natuurlijk kun je ook kiezen voor andere dranksoorten. Een borrel maakt de sfeer in ieder geval altijd feestelijk!

Locatie

Maar voordat iedereen aan de borrel gaat moet je natuurlijk wel een geschikte locatie hebben. Het klinkt als een open deur, maar deze ruimte moet niet te klein en niet te groot zijn. Is er genoeg ruimte voor het programma dat je in gedachten had en past het bij de bedrijfsprestatie? Als het om iets kleins gaat, kan het ook een borrel op de zaak worden. Is het echt een zeer belangrijke prestatie, dan kan het de moeite waard zijn om een ruimte te huren.

Catering

Hongerige gasten zijn geen blije gasten. Ook niet als het een feestje binnen jouw bedrijf betreft. Zorg daarom voor catering. Zo weet je zeker dat niemand een knorrende maag krijgt. Daarnaast scheelt het jou veel werk doordat je er geen omkijken naar hebt. Een catering kan variëren van borrelhapje tot diner.

Uitstapje

Een feestje is leuk, maar die geweldige bedrijfsprestatie kun je ook op een actieve manier vieren. Ga er op uit met je werknemers! Denk na over het doel van het uitje. Is dat alleen plezier? Of wil je het uitje combineren met een training, kick off/vergadering, relatie-event of zijn partners en kinderen van je collega’s ook uitgenodigd voor het bedrijfsuitje?

Teambuilding

Je kunt het feestje ook combineren met een teambuilding dag. Aspecten als leiderschap, samenwerking en communicatie komen naar voren tijdens dit soort dagen. Daarna is er genoeg gelegenheid om de bedrijfsprestatie te vieren. Op deze manier hebben jouw werknemers een dag waarbij ze samen de positieve tendens voortzetten en kun je wellicht snel weer een mooie bedrijfspresentatie vieren. Het feestje plaats je dan aan het eind van de dag. Dat is alles behalve een slechte werkdag zo!

Er zijn veel manieren om een bedrijfsprestatie te vieren. Daarbij is het belangrijkste punt dát je een belangrijke bedrijfsprestatie viert. Als je een manier van vieren vindt die past bij jou en je bedrijf, dan wordt het gegarandeerd gewaardeerd door alle medewerkers.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *