kantoor inrichting

Een gietvloer als basis voor je kantoor

Published On 12 april 2018 | By Roeland van Poorten | Bedrijfspand

Je runt een prachtig en floriserend bedrijf in de mooiste bedrijfstak denkbaar. Je staat bekend om je expertise, vakkundigheid en klanttevredenheid in je gebied. Je ontvangt relaties en klanten, of deze nou al vaker of voor het eerst bij je langskomen, uiteraard in je prachtige kantoor, dat de waardes van je bedrijf goed onder het voetlicht brengt, het kantoor is immers het visitekaartje van je bedrijf, alsmede de eerste en vaak bepalende indruk die klanten en relaties van je bedrijf krijgen. Je weet als geen ander hoe belangrijk de uitstraling van het gebouw is waarin je je topbedrijf huisvest. Je medewerkers zullen er dagelijkse hun activiteiten ten behoeve van je bedrijf ontplooien, het is het kloppend hart van je organisatie. Hoe pak je de inrichting van je kantoor aan en wat is een goede basis? Lees hier goede tips, waaronder een gietvloer als basis.

Inrichting kantoor

Hierbij heb je uiteraard gedacht aan een effectieve en tegelijkertijd oogstrelende indeling van het kantoor. De juiste materialen gebruikt die zowel praktisch zijn in het gebruik maar er ook prachtig uitzien. Je let op het juiste comfort van je bureaustoelen, de hoogte van je vergadertafels, de computers die dagelijks de gang van zaken aansturen binnen je bedrijf. Ook verlichting is van essentieel belang, wat laat je opvallen, wat juist niet. Licht kan een kantooromgeving maken of breken. Het kan een prettige werkomgeving laten ontstaan, of juist helemaal niet. Kortom, allemaal keuzes die je niet aan het toeval overlaat, je weet precies wat je wil uitstralen met je kantoor en tegelijkertijd wil je zorg dragen voor een prettige werksfeer bij het personeel, zodat je het optimale uit hun prestaties kan halen.

Een gietvloer op kantoor

Een ding waar je misschien nog niet zo bewust aan had gedacht, de vloer. Doe jezelf en je medewerkers een plezier, leg er een gietvloer in. Waarom? Simpel. Een gietvloer is in een veelvoud van varianten verkrijgbaar en is slijtvast. Je kunt dus voor een elegante uitstraling gaan en tegelijk een degelijk product afnemen dat langdurig meegaat. Uiteraard zijn er diverse soorten kwaliteiten beschikbaar wanneer het over gietvloeren op kantoor gaat. Het ligt natuurlijk maar aan het doel dat je voor ogen hebt, of je de vloer voor een korte of langere termijn wil laten leggen. Bij een goede gietvloer op kantoor kies je voor de variant die scheuroverbruggend en uv-bestendig is. Dit is ideaal wanneer er dagelijks met bureaustoelen overheen wordt gerold. Het kan tegen een stootje waardoor je jarenlang onbezorgd kunt genieten van een representatieve vloer die naast oogstrelend een zeer degelijke is.

Vind je het alsnog lastig waar je moet beginnen met de inrichting van jouw kantoor? Leg je gedachten op tafel bij je collega’s of schakel met elkaar een specialist op het gebied van kantoorinrichting in. Succes gegarandeerd!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *