tweedehands software

Goedkope software, wat is er beschikbaar?

Published On 24 augustus 2018 | By Roeland van Poorten | Overig

Er zijn natuurlijk altijd mogelijkheden om goede software te kopen om je bedrijf beter te laten presteren. Maar het is natuurlijk best duur als je als bedrijf continu nieuwe software moet aanschaffen. In dit artikel ga ik wat meer vertellen over wat je kan doen met alle oude software die je in bezit hebt of als je graag goedkope software wilt aanschaffen.

Goedkope software

Als bedrijf is het natuurlijk belangrijk om alle processen goed op orde te hebben en dit op zo’n efficiënt mogelijke manier te doen. Het is natuurlijk erg zonde om veel geld te besteden aan nieuwe software voor elk personeelslid die bepaalde pakketten nodig heeft, terwijl het wellicht ook op een goedkopere manier kan. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende soorten marktplaatsen waar je goedkope tweedehands software kan kopen.

Er is genoeg software beschikbaar van verschillende grote merken zoals bijvoorbeeld Microsoft. Software van deze grote fabrikant is vaak erg prijzig. Tweedehands software kan bij een marktplaats voor software al snel 75% goedkoper zijn! Wees daarom slim en neem eens een kijkje op een van de software marktplaatsen.

Gebruikte software

Heb je veel software binnen jouw bedrijf maar doe je daar eigenlijk niks mee? Net zoals in de alinea hierboven zijn er verschillende marktplaatsen waar je software kan verkopen aan mensen die graag gebruik maken van deze software. Met de verkoop van je oude software kan je gemakkelijk wat terugverdienen en daarnaast maak je natuurlijk de mensen erg blij met deze voordelige oplossing!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om gemakkelijk wat geld te verdienen op oude software en tegelijk andere ondernemers of bedrijven blij te maken? Bekijk dan alle overige software die je in jouw bedrijf hebt en bekijk of deze nog relevant zijn voor andere bedrijven of particulieren. Als dit het geval is kan je dit van je computer afhalen en gaan verkopen aan deze bedrijven of particulieren. Bekijk daarnaast ook aan wie je de software verkoopt. Dit omdat je wellicht een kleine startup onderneming veel beter kan helpen met goedkope software. Deze hebben vaak al niet een heel groot budget dus is het voor deze bedrijfjes alleen maar interessanter dan voor een groot bedrijf.

Mijn ervaring met gebruikte software

Ik heb verschillende keren goedkope en tweedehands software aangeschaft en mijn ervaring hiermee was erg goed. De softwarepakketten waren voor mijn bedrijf van essentieel belang en vond het proces erg goed verlopen. Ik zou het zeker aanraden! Wat is jouw ervaring?

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *