lichtreclame voor bedrijf

Jouw bedrijf zichtbaar maken met lichtreclame? 5 voorbeelden

Published On 24 januari 2017 | By Roeland van Poorten | Bedrijf Laten Groeien, Bedrijfspand

Wil je dat jouw bedrijfspand goed zichtbaar is, ook in het donker? Dan is lichtreclame een goede optie. Je kunt zowel buiten als binnen gebruik maken van lichtreclame en op deze manier profiteren van veel voordelen zoals naamsbekendheid en zichtbaarheid. Een ander voordeel is dat er voor elk bedrijf passende lichtreclame bestaat. Om je een idee te geven van de verschillende soorten lichtreclame en je te inspireren, hebben wij vijf voorbeelden onder elkaar gezet.

1. Een combinatie van 2D en 3D

Wanneer je op zoek bent naar geschikte lichtreclame voor jouw bedrijf, kom je voor verschillende keuzes te staan. Zo moet je kiezen tussen verschillende vormen en kleuren én rekening houden met de huisstijl van jouw bedrijf. Ga je voor ‘basic’ lichtreclame of wil je het anders aanpakken? Een voorbeeld van een originele manier van lichtreclame gebruik is deze reclame-uiting met 2D letters en 3D lichtgevende letters.

lichtreclame

Bron: abduzeedo

2. Een lichtgevend sandwichbord

Sandwichborden zijn erg populair in branches zoals de detailhandel en de horeca. Met een sandwichbord kun op een eenvoudige manier acties of aanbiedingen bekendmaken of juist jouw bedrijfsimago versterken. Bij een sandwichbord denk je waarschijnlijk al snel aan een traditionele versie of juist een krijtbordversie maar je kunt er ook andere kanten mee op. Wat dacht je van een lichtgevend sandwichbord?

3. Lightboxen voor het wijzen van de weg

Lightboxen zijn niet alleen super hip maar ook handig. Je kunt ze namelijk goed inzetten als reclamemiddel. Denk bijvoorbeeld aan het laten beplakken van een lightbox met je logo of de pay-off van jouw bedrijf. Je kunt de lightboxen ook op een andere manier gebruiken, bijvoorbeeld voor het presenteren van het menu in een restaurant of voor de bewegwijzering in het bedrijfspand.

Lichtboxen

Bron: Pinterest

4. Opvallende vormen

Bij het gebruiken van lichtreclame, hoef je niet direct te denken aan het presenteren van je logo. Bevat jouw huisstijl een opvallende vorm of is een ander symbool belangrijk voor jouw bedrijf? Denk er dan eens aan om lichtreclame te laten maken in deze vorm. Lichtreclame in een opvallende vorm is een perfecte manier om jouw bedrijfspand op te vrolijken én aandacht te vragen van (potentiële) klanten en relaties.

5. Neon letters

Neon letters zijn de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Door de neon letters in het font van jouw huisstijl te laten maken kun je nóg meer opvallen. De letters zijn bruikbaar als eyecatcher in een etalage of bijvoorbeeld de gevel van jouw winkel of pand. Natuurlijk kun je de neon letters ook gebruiken om het interieur van jouw bedrijfsruimte op te laten vallen.

lichtreclame in neonletters

Bron: Bloglovin

Welke vorm van lichtreclame is jouw favoriet?

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *