zaken voor op het kantoor

Deze zaken mogen niet ontbreken in het kantoor van nu!

Published On 17 januari 2017 | By Roeland van Poorten | Bedrijf Laten Groeien, Bedrijfspand

Een kantoor goed runnen is niet altijd eenvoudig. Gelukkig kan het gebruik van goede inrichting en juiste middelen je een goed eind op weg helpen. Een goed begin is immers het halve werk. Daarom beschrijven we in dit artikel een aantal zaken die vandaag de dag op geen enkel kantoor meer mogen ontbreken. Dit zodat ook jouw kantoor voor al je medewerkers, de ideale werkplek wordt!

Ergonomische werkplaatsen

Een onderdeel van een top kantoor, zijn ergonomische werkplekken. Ergonomische werkplekken zijn erop gericht om zo gezond / ergonomisch mogelijk te kunnen werken. Op die manier blijven werknemers langer gezond, daalt het ziekteverzuim en verhoog je hun productiviteit. Ergonomische werkplekken kun je creëren door goed te letten op de zithoogte van je personeel maar ook door gebruik te maken van computerstandaards die afgesteld worden op de juiste hoogte.

De juiste verlichting

Een ander belangrijk punt is het gebruik van juiste verlichting. Onderzoek wijst uit dat goede verlichting op kantoor een zeer positief effect heeft op de productiviteit. Goede verlichting is daarom essentieel. Dit kun je bereiken door voldoende lichtbronnen op te nemen in het kantoor of door voldoende ramen in het kantoor te plaatsen. Let daarbij ook op wat voor lichtbron je gebruikt. Dit kan namelijk flink schelen in je energiekosten!

Technologie

Vanzelfsprekend kan geen enkel kantoor meer zonder de juiste technologie. Goede computers, laptops, smartboards en alles wat nodig is om de dagelijkse werkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Op die manier verzorg je ook een stukje professionaliteit en uitstraling. Daarnaast geef je een signaal af naar de buitenwereld dat alles op jouw kantoor goed geregeld is. Wees daarom niet bang om te investeren in dit soort middelen. Kijk uiteraard wel of de investering daadwerkelijk nodig is en niet puur wordt gedaan in verband met de uitstraling.

Extra’s

Uiteraard kun je jouw kantoor uniek maken ten opzichte van andere kantoren door extra’s toe te voegen aan je kantoor. Denk hierbij aan een luxe koffiezetapparaat, een groot aquarium enzovoort. Zo maak je jouw kantoor uniek en hebben werknemers iets speciaals in hún kantoor staan. Zo vergroot je de binding met het personeel en wordt jouw kantoor nog beter!

We hopen dat je aan de hand van dit artikel je eigen kantoor en inrichting een boost kunt geven. Zo bied jij je werknemers het beste en kun je iedere dag met een goed gevoel jóuw kantoor binnenstappen!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *