webshop runnen

Wanneer een e-fulfilment servicebedrijf inschakelen?

Published On 24 januari 2017 | By Roeland van Poorten | Financieel, Overig

Tegenwoordig worden er steeds meer producten via internet verkocht. de aankopen nemen hier enorm toe. Zij die een webshop beginnen, hebben zeker in het begin veel werk. Op de eerste plaats moet de webshop op een goede manier aan de man worden gebracht. Dit valt in het begin niet mee. Wanneer er uiteindelijk producten worden verkocht, kan men dat zelf nog wel regelen. Zo moet er bij de aankoop van een product, het worden verpakt, geadresseerd en verstuurd. In het begin kan je dit nog wel zelf bijhouden, maar wanneer er meer succes bij komt kijken en de aankopen groter worden, dan krijg je op een bepaald moment problemen. Maar hoe los je dit op? Wij leggen het je uit!

E-fulfilment bedrijf

De producten die je verkoopt moet je in voorraad hebben. Dat wat verkocht wordt, zal moeten worden aangevuld. De producten moeten op tijd worden verstuurd en ook de boekhouding moet in orde moeten zijn. Wil je dit allemaal regelen? Dan is een e-fulfilment bedrijf de uitkomst! Een dergelijk bedrijf zal namelijk alle logistieke handelingen van je overnemen. Ze nemen de inslag van de producten van je over maar ook de opslag en het orderpicken. Wanneer je met een dergelijk bedrijf in zee gaat zal alles een stuk gemakkelijker voor je worden.

Aankopen is niet meer nodig

Het aankopen van de producten is niet meer nodig. Het e-fulfilment servicebedrijf zal gekoppeld worden aan je webshop, zodat je ook alles kunt bijhouden wat er verkocht wordt. De omzet van je producten zal toenemen. Je weet nu zeker dat de afspraken voor het afleveren van het product worden nageleefd. Er zijn namelijk vaak klanten die afhaken wanneer het product niet op tijd wordt geleverd. Zij plaatsen niet snel een tweede aankoop. Vaak wil men een product vandaag bestellen en het morgen in huis hebben en dat kan met een dergelijk e-fulfilment servicebedrijf.

Omzet

Voordat je met een e-fulfilment servicebedrijf in zee gaat moet de omzet wel voldoende zijn. Er moet namelijk winst worden gemaakt. Door de samenwerking met het servicebedrijf heb je meer tijd voor andere belangrijke noodzakelijke zaken. Je kunt de webshop bijhouden en beurzen bezoeken om op de hoogte te blijven van de producten die je verkoopt. Ook kun je de prijzen vergelijken zodat je precies weet wat je kunt doen. Het is een heerlijke manier om via een webshop producten te verkopen. Je hebt zelf namelijk geen logistieke zaken te regelen. Alles wordt wat dat betreft voor je geregeld!

Succes met het runnen van je webshop!

Deel dit artikel op social media!

One Response to Wanneer een e-fulfilment servicebedrijf inschakelen?

  1. Naarmate je webshop groter wordt, en je meer bestellingen krijgt, zie je dat je steeds meer tijd kwijt bent aan het inpakken en verzenden van je pakketjes en je voorraadbeheer. Dit is zonde omdat je dan minder tijd hebt voor dingen die er echt toe doen zoals, je website promoten, inkoop etc. Als je webshop dus groter wordt, is het handig om e-fulfilment uit te besteden. Ik spreek uit eigen ervaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *