veel uitgevoerde verbouwing bedrijfspand

De 3 meest uitgevoerde verbouwingen aan een bedrijfspand

Published On 23 februari 2018 | By Roeland van Poorten | Bedrijfspand

Er worden dagelijks, maandelijks en jaarlijks heel wat verbouwingen uitgevoerd in Nederland. Dit is niet voor niets, want het kan een hele goede manier zijn om extra ruimte te creëren of een gebouw op te knappen. Een bedrijfspand wordt zeer intensief gebruikt en zal daarom vroeg of laat toe zijn aan een verbouwing. In dit artikel staan de meest uitgevoerde verbouwingen op een rijtje. En die zijn niet voor niets zo populair; ze voegen ook echt iets toe!

1.  Aanbouw

Een aannemersbedrijf inschakelen om een aanbouw uit te laten voeren is om meerdere redenen een goed idee. Het is dé manier om meer ruimte te creëren zonder dat er een grote verhuizing voor nodig is. Verhuizingen zijn, vooral voor medewerkers, erg vervelend en onhandig. Door ruimte aan te laten bouwen aan je bedrijfspand profiteer je eigenlijk alleen maar van de voordelen. En dat is extra ruimte en een fijnere werkplek voor je werknemers.

2. Renovatie

Zoals we hiervoor ook al even noemden is een bedrijfspand een gebouw dat zeer intensief gebruikt wordt. Vooral wanneer een dergelijk pand al wat ouder is zal het pand op een gegeven moment toe zijn aan renovatie. Dat kan erg veel geld schelen wanneer je besluit dit uit te voeren in plaats van te gaan voor volledig nieuwbouw. Is het nog niet nodig om te kiezen voor volledige nieuwbouw dan is renovatie van je bedrijfspand een prima manier om een vernieuwde energie uit te laten gaan van het pand, en daarbij ook vanuit de werknemers!

3. Herinrichting

Tijden veranderen, en daarmee ook de inrichting van kantoren. Zo zijn er veel meubels die achterhaald zijn en wordt een ergonomische werkplek en werkhouding steeds belangrijker. Daarom zie je regelmatig dat er bij het verbouwen van een bedrijfspand wordt gekozen voor een herinrichting. Het voordeel van een herinrichting is dat het echt een investering is. Voor de gezondheid van je medewerkers, en daarmee ook hun efficiëntie. Maar ook de efficiëntie van de werkplek en het bedrijfspand zelf. Voordat je begint met verbouwen kan het trouwens geen kwaad om te checken of jouw plannen passen binnen het bestemmingsplan van de gemeente. Je mag niet altijd zomaar een bedrijfspand laten verbouwen namelijk.

Met deze populaire verbouwingen aan bedrijfspanden krijg je een beeld van waarom dit de meest populaire verbouwingen zijn en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen om het pand aan te pakken. Doe er je voordeel mee!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *