bedrijfsuitje speciaal voor mannen

3 bedrijfsuitjes speciaal voor mannen

Published On 13 mei 2017 | By Roeland van Poorten | Bedrijf Laten Groeien, Personeel

Het bedrijfsuitje is een activiteit die niet overgeslagen mag worden. Want bedrijfsuitjes zijn niet alleen leuk, voor de onderlinge band met collega’s is het een goed idee om zo nu en dan wat tijd met elkaar te spenderen buiten werktijd. Op deze manier leer je elkaar kennen van een andere kant. Of het nu gaat om een maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks uitje; dit moedigen wij alleen maar aan. Werk jij binnen een team met alleen maar mannen en ben je op zoek naar inspiratie voor jullie volgende teamuitje? Wij zetten een aantal tips voor je op een rij. Zit er iets voor jullie tussen?

1. Snel en ruig

Op zoek naar een stoere activiteit met veel snelheid? Activiteiten als karten, quad rijden, motorrijden, een slipcursus of de wildernis in met een terreinwagen vallen hoogstwaarschijnlijk bij je collega’s in de smaak. Let er bij deze activiteiten wel op dat er aandacht wordt besteed aan teambuilding. Dit kun je eenvoudig doen door je collega’s in te delen in teams en er (kleine) competities van te maken. Zeker weten dat de competitieve kant van iedereen hierbij naar boven komt. Je kunt er natuurlijk ook een roadtrip door Nederland ervan maken en dit combineren met het bezoeken van verschillende steden.

2. Voetbal en bier

Het klinkt misschien wat voor de hand liggend, maar beiden zullen in de smaak vallen bij je mannelijke collega’s. Een goed idee om deze twee met elkaar te combineren! Allereerst houden jullie een (straat)voetbaltoernooi. Koppel hier eventueel een thema aan; zorg bijvoorbeeld dat elk team een bekend voetballand representeert en trekt je beste voetbalschoenen aan zoals de Nike Hypervenom. Aansluitend is het natuurlijk tijd om de barbecue aan te steken. De nodige speciaalbieren mogen hierbij uiteraard niet ontbreken!

3. Op het water

Het hoeft ook helemaal geen ingewikkelde activiteit te zijn; huur een mooie zeilboot of een jacht. Zorg voor voldoende hapjes, drankjes en eventueel wat teambuilding activiteiten. Dit is natuurlijk het leukst wanneer je er prachtig weer bij hebt – iets dat in Nederland soms nog lastig te voorspellen is. Maar in de zomer is dit absoluut de gok waard. Want wie is er nu niet gek op mooie, dure en vooral snelle boten?

Wat je ook voor activiteiten bedenkt voor je bedrijfsuitje, uiteindelijk gaat het erom dat je tijd met elkaar doorbrengt en het overal over kunt hebben met elkaar behalve werk. Je zult zien dat het je team goed doet om op deze manier met elkaar om te gaan. Zit er een activiteit voor jouw team tussen?

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *