bedrijf vestigen

3 Verrassend geschikte steden om als bedrijf te vestigen

Published On 11 mei 2021 | By Nathalie Brouwers | Bedrijf Starten

Ben jij op zoek naar een geschikte stad om jouw bedrijf te vestigen? Vergeet Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Deze steden mogen dan wel het meest populair zijn om neer te strijken voor bedrijven; dit maakt het moeilijker om een geschikt pand te vinden en daarnaast ook nog eens peperduur. Maar waar moet je dan wél heen? Wij vonden deze 3 verrassend geschikte steden om als bedrijf te vestigen!

1. Startende ondernemer? Vestig je bedrijf in Tilburg!

Ben jij als startende ondernemer op zoek naar een geschikte stad om jouw startup te stichten? Dan ben je in Tilburg aan het goede adres! Deze Brabantse ondernemersstad is een broedplaats voor jonge ondernemers uit het midden-klein bedrijf; en dat is niet voor niets! De gemeente Tilburg staat bekend als meedenkend en welwillend. Er zijn als ondernemer dan ook vele mogelijkheden voor het aanvragen van steun. Kortom: hier krijg je als starter écht de kans om jouw bedrijf te ontwikkelen!

2. Groningen is bij uitstek geschikt als standplaats voor digitale ondernemers

Als jij op zoek bent naar een geschikte stad om je bedrijf te vestigen, denk je waarschijnlijk niet direct aan Groningen. De ligging van de stad mag dan misschien niet optimaal zijn voor bedrijven in branches die veel met transport te maken krijgen, maar wist jij dat veel digitale ondernemingen zich juist in Groningen vestigen? Een groot voordeel is, dat je hier nog voor een normale prijs een bedrijfspand kunt huren of kopen. Er zijn dan ook veel startups in de digitale dienstverlening die Groningen al hebben weten te vinden!

3. Heb jij een bedrijf in de creatieve industrie? Vestig jezelf in Arnhem!

Arnhem staat bekend als kunstzinnige stad. Hier vind je veel bedrijven die zijn opgericht door oud-studenten van de (kunst)hogescholen uit de regio. Innovatieve ideeën, hippe vegan restaurants en verrassende ateliers met een rauw randje vliegen je om de oren als je door Arnhem loopt. Heb jij een bedrijf in de creatieve industrie? Dan is dit jouw place to be! Let op: kom jij zelf niet uit de regio Arnhem, dan kan het lastig zijn om hier jouw plek te vinden. Door een makelaar in Arnhem te raadplegen, vergroot je de kans dat jij jouw bedrijf hier ook daadwerkelijk kunt gaan vestigen!

Heb jij jouw plek in één van deze verrassend geschikte steden gevonden? Dan is het bijna zover; jij gaat verhuizen naar een nieuw bedrijfspand! Hier lees je alvast 3 tips voor een mooie inrichting.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *