sportieve relatiegeschenken

10 leuke ideeën voor sportieve relatiegeschenken

Published On 20 september 2021 | By Dennis Verbaandert | Personeel

Relatiegeschenken hoeven zeker niet altijd vrij stroef en zakelijk te zijn. Voor veel bedrijven geldt dan ook dat ze er vandaag voor kiezen om hun relatiegeschenken een gezonde touch te geven. Dan zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan sportieve relatiegeschenken. Lijkt dit jou ook wel een leuk idee? Dan hebben wij alvast 10 potentieel interessante opties voor jou op een rijtje gezet!

1.) Frisbees

Frisbees zijn leuk voor jong en oud… en zelfs voor de hond! Bedrukte frisbees zijn sinds jaar en dag een populair relatiegeschenk en daar zal waarschijnlijk niet snel verandering in komen. Uiteraard geldt voor frisbees dat ze steevast verkrijgbaar zijn in tal van uiteenlopende kleuren. 

2.) Sportflessen of drinkbussen

Sportflessen of drinkbussen zijn misschien wel één van de meest populaire, sportieve relatiegeschenken die er bestaan. Dit niet in het minst omdat ze kunnen worden gebruikt bij het beoefenen van een gigantisch aantal uiteenlopende sporten. Zie jij hier ook wel brood in en wil je dan ook graag dergelijke flessen schenken aan je connecties? Vergeet dan zeker niet om even een duik te nemen in het assortiment van de webwinkel Bidonwereld.nl.

3.) Een zweetbandje (met rits) 

Tijdens het sporten dragen menig aantal mensen een sportbandje. Door het laten maken en verdelen van sportbandjes kan ook jouw bedrijf binnenkort aan de pols van menig aantal sporters te bewonderen zijn. Wil je het graag nog interessanter maken? Kies dan voor een zweetbandje voorzien van een rits. Deze zijn volgens heel wat sporters immers nog veel praktischer. 

4.) Caps of petten

Tijdens het tennissen, maar ook tijdens bijvoorbeeld een spelletje golf zie je regelmatig mensen een pet of een cap dragen. Op deze manier beschermen ze zichzelf tegen het zonlicht. Omwille van het feit dat een pet of cap op het hoofd wordt gedragen spreekt het voor zich dat jouw logo en / of bedrijfsnaam ontzettend in het zicht zal komen te staan. 

5.) Een (LED) sportarmband

Sportarmbanden zijn populair en zijn eenvoudig cadeau te geven als relatiegeschenk. Dit geldt zelfs voor een leuke LED sportarmband. Vergis je bovendien ook niet, dit geschenk is helemaal niet zo duur als je op het eerste zicht mogelijks zou vermoeden. Zelfs wanneer je slechts een beperkt budget hebt voor het kopen van je relatiegeschenken behoort ze dan ook beslist tot de mogelijkheden!

6.) Een (voet)bal

Voetbal is één van ’s werelds populairste sporten. Heel wat mensen, zowel jongeren als volwassen houden er dan ook van om regelmatig even een balletje te trappen. Dit geldt niet in het minst voor de zomervakantie wanneer er ook aan zee heel wat ballen boven worden gehaald. Hoe fijn zou het zijn mochten er daar ook ballen tussen zitten met jouw logo erop? Ook een voetbal is dan ook een prima idee voor een sportief relatiegeschenk.

7.) Sportkleding 

Steeds meer bedrijven laten sportkleding bedrukken voor zowel dames als heren met daarop hun logo en / of bedrijfsnaam. Het spreekt voor zich dat de kost voor dit type van relatiegeschenk wat hoger is gelegen, maar daar staat tegenover dat je eigenlijk kan rekenen op gratis zeer zichtbare reclame. Dit mogelijks niet alleen buiten, maar ook in bijvoorbeeld sportscholen of fitnesscentra. Er kan dan ook worden vastgesteld dat dit relatiegeschenk steeds populairder wordt. 

8.) Handdoeken voor tijdens en na het sporten

Zowel tijdens als na het sporten wordt er door heel wat mensen gebruikgemaakt van handdoeken. Van handdoeken is bekend dat ze eigenlijk vrij eenvoudig bedrukt of geborduurd kunnen worden. Op deze manier kan je ook hier perfect jouw bedrijfsnaam en / of logo op terug laten komen.

9.) Een springtouw (met teller) 

Een zeer fijn relatiegeschenk welke ook steeds populairder wordt is een springtouw. In menig aantal landen waaronder zelfs de grote Verenigde Staten is het zo dat springtouwen reeds vele jaren een zeer populair en sportief relatiegeschenk zijn. In ons land is er nog een weg af te leggen, maar toch blijken steeds meer bedrijven ook hier brood te zien in dit type van relatiegeschenk.

10.) Een hoofdband

Last but not least is er nog de hoofdband. Net zoals de zweetbandjes voor aan de pols te doen blijkt ook dit een razend populair, sportief relatiegeschenk te zijn. Bovendien brengt de keuze voor een hoofdband een extra voordeel met zich mee. Wanneer je het logo van jouw bedrijf in het midden van de hoofdband kan plaatsen is het namelijk zo dat je zal kunnen vaststellen dat deze voor iedereen zeer duidelijk zichtbaar zal zijn. Dit is dan ook zeker een potentieel interessant relatiegeschenk.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *