Relatiegeschenk voor mannen

Kerst staat weer voor de deur: 5 leukste relatiegeschenken voor mannen

Published On 24 oktober 2019 | By Hendrik Koster | Bedrijf Laten Groeien, Marketing

Het is altijd lastig om een goed cadeau voor mannen te verzinnen, maar ook de heren moeten af en toe verwend worden. Door een leuk relatiegeschenk te geven aan klanten of je werknemers, bouw je een goede band op. Met deze vijf cadeaus maak je iedere man blij.

Relatiegeschenk voor mannen #1 – Draadloze oordopjes

Mannen zijn helemaal gek van gadgets en 2019 is het jaar van de draadloze oordopjes. Nu hoef je niet meteen naar de dure Apple-exemplaren te grijpen. Voor een paar tientjes vind je al heel goede draadloze oordopjes als fijn relatiegeschenk voor mannen. Doe wel even je research, want sommige goedkope oordopjes hebben geen goede Bluetooth-verbinding en dat levert alleen maar een frustrerende ervaring en een enkeltje prullenbak op.

Relatiegeschenk voor mannen #2 – Goede whisky

Whisky is een heerlijke drank die vooral mannen kunnen waarderen. Een goede fles whisky is een tof relatiegeschenk, maar alleen een fles drank geven is wat saai. Wat mooie glazen en eventueel een goede sigaar maken dit mannelijke cadeau tot een groot succes. Ga dus voor een goede whisky, ook al moet je daarvoor soms wel diep in de buidel tasten. Probeer van tevoren te peilen of de cadeau-ontvanger wel drinkt, anders is het alsnog geen leuk cadeau.

Relatiegeschenk voor mannen #3 – Thermosbeker

Een thermosbeker als relatiegeschenk voor mannen klinkt misschien een beetje suf, maar het is juist hartstikke handig. Vooral als je klanten veel onderweg zijn komt een thermosbeker goed van pas. Lekker om koffie warm in te houden, maar ook op hete dagen is een thermosbeker handig, want ook koude dranken blijven lekker koud. Kies voor een mooi model waarvan bekend is dat het goed werkt. Een lekkende thermosbeker als relatiegeschenk die eigenlijk geen isolerende functie heeft, zal geen goede indruk achterlaten.

Relatiegeschenk voor mannen #4 – Draadloze oplader

Nog een mannelijk relatiegeschenk dat suf klinkt, maar eigenlijk heel tof is en altijd goed van pas komt. Op een draadloze oplader leg je je telefoon en deze wordt dan opgeladen. Hiervoor moet een telefoon wel voorzien zijn van de juiste technologie, maar de meeste moderne telefoons zijn hiermee uitgerust. Het is een leuke gadget om te gebruiken op kantoor of naast je bed. Een goede draadloze lader kan ook snelladen. Let hier dus op bij aanschaf, want niet alle laders zijn even snel.

Relatiegeschenk voor mannen #5 – Pasjeshouder met RFID-beveiliging

Tegenwoordig zie je steeds vaker pasjeshouders die beschermen tegen skimmen. Dat skimmen gebeurt normaal gesproken door de RFID-gegevens van jouw pasjes te lezen, maar deze pasjeshouder hebben een beschermlaagje dat de straling niet doorlaat. Superhandig en extra veilig. Daarnaast zijn deze houders heel klein waardoor je ze makkelijk mee kunt nemen. Niet iedereen zal zijn oude vertrouwen leren portemonnee willen inruilen voor deze hippe portemonnee. Daarom is het leuk om zo’n pasjeshouder als relatiegeschenk voor een man te geven.


Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *