Tips pubquiz organiseren

Het jaar leuk afsluiten? Organiseer een pubquiz met je collega’s!

Published On 17 december 2020 | By Nathalie Brouwers | Personeel

2020 was voor velen een jaar om snel te vergeten. Des te meer reden om het nieuwe jaar goed in te luiden! De meeste werknemers ervaarden de afgelopen coronaperiode als een hectische en onzekere tijd. Het is daarom zaak om ook op de werkvloer tijd te besteden aan een goede jaarafsluiting. Omdat de coronacrisis nog niet voorbij is, kunnen jullie voor de jaarlijkse kerstviering of nieuwjaarsborrel helaas niet met zijn allen bij elkaar komen. Gelukkig zijn er genoeg leuke initiatieven om het jaar vanuit de thuiswerkplek toch in stijl af te sluiten. Wat dacht je van een coronaproof pubquiz met alle collega’s? In dit artikel lees je hoe jij een geslaagde pubquiz organiseert.

Een pubquiz in stijl organiseren? Kies voor een kerst- of nieuwjaar thema

Als je een pubquiz wilt organiseren op de werkvloer, dan is het leuk om daarbij een thema aan te houden. Dit thema loopt als een rode draad door jullie (online) evenement. De aankleding, uitnodigingen, muziek en quizvragen kun je aanpassen naar het thema. Een goede sfeer is zo al snel gegarandeerd. Zorg wel voor een vrolijk thema en laat alle coronaperikelen even los. Wat dacht je van een kerst pubquiz waarin alle spelers hun foutste kersttrui dragen? Of bedenk een fabulous thema rondom de jaarwisseling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ‘gouden avond’ of een quiz waarin jullie terugblikken op behaalde hoogtepunten op de werkvloer van de afgelopen 10 jaar.

Jullie pubquiz zelf organiseren of laten organiseren?

Ben jij bang dat je niet iedereen meekrijgt in de pubquiz? Of heb je moeite met het kiezen van het juiste thema, de vragen maken of het organiseren van een goede geluidsinstallatie voor de muziek? Je kunt jullie pubquiz ook laten organiseren! Er zijn talloze bedrijven met ervaring in het organiseren van een avondje pubquiz. Zij spelen in op jouw wensen en verzorgen jullie evenement van begin tot eind. Zelfs de uitnodigingen zijn vaak inbegrepen. Het enige dat jullie nog hoeven te doen is op de afgesproken tijd inloggen op de livestream. De quizmaster zit voor je klaar en zorgt voor een gezellige avond die van begin tot eind is geregeld.

Het jaar leuk afsluiten met een eindejaarsgeschenk

Verras jouw collega’s naast een mooie pubquiz in de middag of avond ook met een eindejaarsgeschenk. Denk hierbij aan een kerstpakket of ander presentje om de goede samenwerking te vieren en waarderen. Ben jij op zoek naar inspiratie voor een leuk eindejaarscadeau voor jouw collega’s, zakenrelaties of personeel? In dit artikel vind je de beste eindejaarsgeschenken om te geven aan zakelijke relaties.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *