Tips online bedrijfsfeest

3 leuke activiteiten tijdens het online bedrijfsfeest

Published On 24 december 2020 | By Nathalie Brouwers | Personeel

Bedrijfsfeesten zijn goed voor het moraal en de collegialiteit. Maar: een bedrijfsfeest is net zo leuk als de organisator van dat bedrijfsfeest het maakt. En laten we eerlijk zijn: in tijden van corona kan dat nog knap lastig zijn. Want hoe geef je nu een leuk online bedrijfsfeest? Dat is nogal een uitdaging. Daarom zetten wij de 3 leukste activiteiten voor een online bedrijfsfeest voor je op een rij. Succes gegarandeerd.

Activiteit voor online bedrijfsfeest 1: Darten op lange afstand  

Deze activiteit vergt tijd en creativiteit van ons en dat is niet altijd even makkelijk. Want hoe doe je nu samen mee aan leuke activiteiten als je bij elkaar vandaan moet blijven? Ga eens een potje darten! Je kunt allemaal een dartbord huren of aanschaffen – als je er nog geen hebt, natuurlijk – en zo op camera om de beurt je pijlen gooien. Zo ben je veilig op afstand, maar tegelijkertijd toch samen een leuke activiteit aan het doen. Wel eerlijk blijven natuurlijk en eerlijk je eigen scores doorgeven.

Activiteit voor online bedrijfsfeest 2: Bingo!

Gelukkig worden er steeds meer leuke online alternatieven voor bedrijfsfeesten aangeboden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een online bingo? Er zijn nu meer dan genoeg bedrijven die bingopakketten aanbieden waarbij alle deelnemers thuis kunnen meedoen. Helemaal veilig en hartstikke gezellig dus! Als je het echt helemaal af wilt maken, zorg dan dat er op voorhand een borrelpakket wordt bezorgd bij al het personeel. Zo kunnen jullie tijdens de bingo gezellig samen van dezelfde snacks genieten. Nog één tip: wil je onnodige extra coronakilo’s voorkomen? Laat dan gezonde borrelhapjes bezorgen.

Activiteit voor online bedrijfsfeest 3: Online VrijMiBo

De VrijMiBo, ofwel de vrijdagmiddelborrel, is een bekend fenomeen op kantoor. Op vrijdagmiddag gezellig nog even samenkomen, genieten van een borrel en lekker de week doorspreken voordat je het weekend ingaat. Ook dit kan sinds de coronacrisis helaas niet meer. Als je een kleiner team hebt – met zijn 60’en tegelijkertijd in een videomeeting praten kan wat lastig worden – is het daarom een leuk idee om ook eens een online VrijMiBo te organiseren. Ook hier kun je er vooraf voor zorgen dat er een borrelpakket wordt bezorgd zodat jullie lekker allemaal iets te snacken hebben. Dat is bijna net als vanouds, maar toch een veilig online bedrijfsfeest.    

Overigens raden wij je aan als “alles” weer mag na corona, om voor je bedrijfsfeest eens een springkussen te huren.  Of je nu springkussenverhuur in Zeeland of springkussenverhuur in Zwolle zoekt, echt alles is mogelijk!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *