Cadeau personeel

Je personeel originele relatiegeschenken cadeau doen? 4 inspirerende relatiegeschenken

Published On 5 december 2019 | By Nathalie Brouwers | Personeel

Ben jij blij met jouw personeel? Laat dit dan merken door je medewerkers af en toe te verwennen met een leuk relatiegeschenk. Deel deze cadeaus bijvoorbeeld uit aan het einde van het jaar, na een grote presentatie of op het moment dat er een nieuwe klant is binnengehaald. Maak het persoonlijk met een leuk briefje of kaartje met een motiverende boodschap. Wist je trouwens dat de kosten van relatiegeschenken beperkt aftrekbaar zijn? Wij hebben 4 ideeën voor originele relatiegeschenken voor je op een rijtje gezet.

Relatiegeschenk #1 – Plant

Originele relatiegeschenken zijn anders dan anders. Speel met je relatiegeschenk bijvoorbeeld in op de botanische trend en geef een plantje. De pot laat je bedrukken met je logo en je kunt er een leuk (handgeschreven) briefje aan toevoegen met een persoonlijke boodschap, afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf. Kies voor een plant die weinig verzorging nodig heeft en lang in leven blijft, zodat jouw personeel lang kan genieten van het cadeau.

Relatiegeschenk #2 – Giveaway tijdens de feestdagen

Geef jij je personeel een leuk presentje tijdens de feestdagen? Een klein cadeau valt al goed in de smaak. Ga bijvoorbeeld voor een originele glazen kerstbal met opdruk tijdens de Kerstdagen of bestel chocoladeletters met logo voor Sinterklaas. De decembermaand is altijd een mooi moment voor een relatiegeschenk voor je personeel, waarbij je jouw waardering uitspreekt voor de inzet van het afgelopen jaar.

Relatiegeschenk #3 – Notitieboekje of agenda met pen

Een notitieboekje met pen valt altijd in de smaak. Deze  kantoorartikelen worden veel gebruikt op zowel kantoor als op locatie bij de klant. Als je in jouw bedrijf al werkt met gratis notitieboekjes met je eigen logo, kies dan voor een agenda. Tip: weet je al wanneer het volgende bedrijfsuitje is en zijn andere belangrijke data ook al bekend? Laat deze dan in de agenda drukken. Ga voor een notitieboekje of agenda gemaakt van gerecyclede materialen om te voldoen aan de trend van duurzame relatiegeschenken.

Relatiegeschenk #4 – Bedrukte kaars

Een kaars zorgt voor een gezellige sfeer en warmte in huis, een gevoel waarmee jij als bedrijf geassocieerd wilt worden. Een perfect geschenk voor je medewerkers. Je hebt de keuze uit veel verschillende kaarsen, van geurkaarsen tot grote stompe kaarsen of kaarsen in een glaasje dat je kunt laten bedrukken. Vaak is het mogelijk om de kaars te laten bedrukken met jouw logo in zwart-wit, full colour of zelfs met een chique zilveren reliëfoplegging.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *