Werknemers trakteren

Trakteer je medewerkers op deze 4 luxe lekkernijen

Published On 7 januari 2021 | By Nathalie Brouwers | Personeel

De afgelopen periode is voor de meeste ondernemers gepaard gegaan met veel stress en onzekerheden. Ook jouw medewerkers kregen met grote uitdagingen te maken. Zij werden verplicht thuis te werken, vergaderingen worden gehouden op afstand en misschien heb jij hen wel moeten vragen om flexibel inzetbaar te zijn of vakantiedagen op te nemen. Hoog tijd om jouw medewerkers weer eens in het zonnetje te zetten. Omdat thuiswerken nog altijd de norm is, doe je dit natuurlijk op afstand. Trakteer jouw medewerkers bijvoorbeeld op deze 4 luxe lekkernijen.

1. Doen: donuts trakteren!

Wist jij dat de eerste Nederlanders die in Amerika neerstreken de donut hebben bedacht? Deze luxe lekkernij is een afstammeling van onze eigen oliebol. Het recept is in grote lijnen hetzelfde, namelijk een gefrituurde bol deeg. Traditioneel wordt hij bedekt met een dun laagje suiker, maar ook vullingen van jam en chocoladepasta zijn populair. Jouw medewerkers trakteer je natuurlijk op een super-de-luxe variant van deze lekkernij. Wat dacht je van een gevulde donut met een feestelijk gekleurd laagje glazuur?

2. Brownies bestellen

Who doesn’t love a good old brownie? Door jouw werknemers op deze luxe lekkernij te trakteren scoor je zeker punten. En dat is niet alles: wist jij dat er in chocola een stofje zit waar je gelukkig van wordt? Dit maakt brownies een super toepasselijke lekkernij om jouw werknemers op te trakteren in deze roerige tijden van thuis werken en online vergaderen. Extra handig: je kunt brownies bestellen online en er direct een leuk kaartje bij laten maken. Plaats hierop een persoonlijke boodschap voor jouw personeel.

3. Champagne als ontbijt

Wie zijn werknemers wil trakteren denkt al snel aan een luxe lekkernij bij de koffie. Maar waarom zou jij geen traktatie geven voor het weekend? Een champagne ontbijt is superluxe, ziet er feestelijk uit én is een echte lekkernij. Stel een pakketje samen met daarin een fles champagne, een fles jus d’orange, vers fruit, een mix van afbakbroodjes- en croissantjes en wat beleg zoals roomboter, kaas en jam. Wedden dat jouw werknemers een traktatie op deze luxe lekkernij kunnen waarderen?

4. Proost op de toekomst!

Nu er binnenkort wordt gestart met vaccineren is er voor veel bedrijven weer goede hoop voor de toekomst. Organiseer een digitale bedrijfsborrel met jouw werknemers om te proosten op de toekomst. Je kunt hen van tevoren een leuk pakketje opsturen met een goede fles wijn, een aantal lekkere speciaal biertjes of ingrediënten voor een gezellige cocktail. Inspiratie nodig? Bekijk dan eens deze leuke vodka cadeaupakketen voor relaties.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *