Klantenbinding met een vodka cadeaupak

De 2 leukste vodka cadeaupakketen voor relaties

Published On 3 oktober 2019 | By Roeland van Poorten | Marketing

Heb jij een eigen bedrijf en wil je een leuk pakket samenstellen voor je relaties? Vind jij het tijd om klanten en leuke samenwerkingspartners te verrassen met een origineel cadeau? Denk dan eens aan een mooi vodka cadeaupakket. Zulke cadeaupakketten stel je eenvoudig samen en je doet er je relaties een groot plezier mee. Wodka is uiteraard een sterke drank, maar je kunt hem goed leren drinken. Bovendien geef je op een stijlvolle manier een signaal af dat je snapt wat het goede leven is. Hoe geef je nu je eigen wodka cadeaupakket de touch die het nodig heeft? Wij helpen je op weg.

1. Maak een gepersonaliseerd cadeau van je vodka cadeaupakket

Je kunt natuurlijk de eerste de beste slijterij binnenwandelen en een aantal flessen wodka met een leuk strikje erom bestellen. Maar dat zou te makkelijk zijn, nietwaar? Leuker is het om een fles drank met eigen tekst te kunnen presenteren aan klanten en relaties die je waardeert. Zorg dus dat je een mooie quote paraat hebt die past op een flesetiket. Of druk simpelweg je eigen logo met slogan op de vodkafles. Zo heeft de ontvanger een mooi pakket in handen dat ook aan jou en je bedrijf doet denken. En zo laat jij jouw bedrijf weer groeien.

2. Vodka cadeaupakket: pak het origineel aan

Een veelvoorkomend fenomeen is dat relatiegeschenken als sluitpost worden gezien in de bestaande relatie die je onderling hebt. Natuurlijk ben je blij met de goede samenwerking of het langdurige contact. Maar waarom zou je dat niet af en toe op een wat originelere manier laten weten dan de standaard cadeaubon aan het einde van het jaar? Vodka heeft vele voordelen. Met een cadeaupak vodka met verschillende smaken om te proeven geef je een duidelijk signaal af dat je over het cadeau hebt nagedacht. Dat je moeite en tijd hebt geïnvesteerd in de ontvanger. En dat je dat alleen maar doet omdat je hoopt dat het nog lange tijd zo voort zal gaan. Vind jij het moeilijk om een goed relatiegeschenk te bedenken dat niet als een moetje op de ontvanger overkomt? Een leuk cadeaupak met vodka samenstellen voor je relaties hoeft niet ingewikkeld te zijn. Als je maar zorgt dat je waardering er duidelijk uit naar voren komt en het met een persoonlijke glimlach overhandigt, dan zal je al snel je doel bereiken.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *