sinterklaas geschenken voor personeel

4 ideeën voor sinterklaasrelatiegeschenken

Published On 1 december 2017 | By Roeland van Poorten | Personeel

Het is weer bijna tijd voor sinterklaas, een geweldig feest voor jong en oud! Oud denk je misschien? Jazeker! Denk aan leuke surprises maken, of een spelletjesavond met kleine cadeautjes voor vrienden en familie. Zo kan je het sinterklaasfeest ook met je zakelijke relaties ‘vieren’. Schenk ze sinterklaasrelatiegeschenken! Wij geven je alvast vier ideeën.

1. Banketstaaf

Iets waar jij je zakenpartners, samenwerkingen en zakelijke relaties gegarandeerd blij mee kan maken is een banketstaaf. Dit word ook wel een banketletter genoemd, extra handig wanneer je de letter van je bedrijf of relatie erin wilt verwerken. Een banketstaaf is bij velen geliefd en kan ook erg handig als marketingtool worden ingezet, ter herinnering aan jouw bedrijf of de samenwerking die je bent aangegaan.

2. Chocoladeletter

Wat ieder kind (en volwassenen) vaak in hun schoen krijgen is de chocoladeletter. Wederom een zoetigheid die vele liefhebbers kent. Of het nou; wit, puur of melk is, een chocoladeletter is altijd in trek. Een ideaal sinterklaasrelatiegeschenk dus! Geef het aan zakelijke relaties of als kleinigheidje aan je personeel en leg een letter op ieder bureau. Bij een klein bedrijf kan dit per personeelslid maar bij een groter bedrijf is de letter van de zaak voldoende. Het zijn deze kleinigheidjes die personeel motiveren en loyaliteit naar voren brengen bij een ieder.

3. Strooigoed

Een derde relatiegeschenk dat binnen het thema sinterklaas valt, is strooigoed. Een relatiegeschenk kan zowel van grote als kleine aard zijn, het gaat hier vaak tenslotte om het idee. Een relatiegeschenk is als het ware een bedankje voor een fijne samenwerking, een loyale leverancier en dergelijke. Zo kan strooigoed ook onderdeel van relatiemanagement zijn, vier sinterklaas dus lekker met je zakelijke relaties en laat weten dat jij ze in 2018 graag weer ziet!

4. Speculaaspop

Ten vierde is er nog de speculaaspop! Heerlijk bij de koffie, een kop thee of een heerlijke mok warme chocolademelk. Een speculaaspop is iets wat op kantoor uitgedeeld kan worden of mee naar huis kan. Zo beleven je zakenpartners een fijn en heerlijk moment, met in gedachte je bedrijf en prestaties.

Zoals beschreven zijn relatiegeschenken in grote en kleine maten beschikbaar. Het effect kan echter dichter bij elkaar liggen dan van tevoren gedacht word. Het gaat tenslotte om een stukje waardering, loyaliteit en het ‘denken’ en herinneren van een fijn(e) samenwerking of dienstverband. Sinterklaas hoort bij de Nederlandse cultuur, dit is dan ook een feestdag waar relatiegeschenken goed van pas kunnen komen!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *