Personeelsgeschenken inspiratie

Inspiratie voor de leukste personeelsgeschenken! 3 tips

Published On 30 januari 2020 | By Nathalie Brouwers | Personeel

Eén van de grootste beloningen die je aan je personeel kunt geven is waardering. Waardering krijgen voor hun werk wordt door veel werknemers zelfs als belangrijker ervaren dan het krijgen van een goed salaris. Maar hoe zorg je voor waardering van je personeel? Een voorbeeld hiervan is natuurlijk een personeelsgeschenk. Als je je medewerkers verrast met een leuk cadeau, dan voelen zij zich meer verbonden met het bedrijf of organisatie. Hoog tijd dus om jouw personeel eens in het zonnetje te zetten met originele personeelsgeschenken!

Een nuttig cadeau voor personeel: het notitieboekje

Wil jij jouw personeel graag belonen met een presentje waar zij iets aan hebben, maar toch een origineel cadeau geven? In plaats van een bedrukte pen kun je ook eens denken aan een notitieboekje. Het boekje kan worden gebruikt om to-do lijstjes op te schrijven, maar ook voor een creatieve brainstorm onderweg of op kantoor. Dit soort business gifts worden vaak dagelijks gebruikt! Geef een klein boekje met een leuke, vrolijke kaft en je zult zien dat nieuwe inspiratie sneller wordt opgeschreven en gedeeld op de werkvloer. Ook een leuk idee: laat de kaft bedrukken met een inspirerende quote of grappige tekst. Zo laat jij jezelf ook direct van je creatieve kant zien!

Duurzame personeelsgeschenken

Een duurzaam personeelsgeschenk is in lijn met de laatste trend in de maatschappij en in het bedrijfsleven. Geef het goede voorbeeld en zorg voor een cadeau dat zowel thuis als op de werkvloer kan worden gebruikt. Wat dacht je van een Dopper? Dit is een hervulbare drinkfles die helpt bij het verminderen van plastic afval van wegwerp drinkflesjes. Er zijn zelfs doppers die ook werken als een thermosfles! Deze flessen kunnen drankjes tot 9 uur warm en tot 24 uur koud houden. Als dit geen leuke personeelsgeschenken zijn! Je kunt de dopper bedrukken met het bedrijfslogo voor een extra persoonlijke touch. En natuurlijk om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten.

Handig en leuk personeelsgeschenk: een katoenen tas bedrukken

Nog een voorbeeld van functionele en leuke personeelsgeschenken zijn bedrukte katoenen tasjes. Kies voor duurzaam katoen en je slaat twee vliegen in één klap. Net zoals de Dopper zal een katoenen tasje zowel in de vrije tijd als op kantoor worden gebruikt. Als jij je bedrijfsnaam of logo op de tas laat drukken betekent dit dus gratis expositie voor je bedrijf. Of bedenk een leuke woordgrap of afbeelding die goed past bij jullie branche. Met zo’n uniek personeelsgeschenk is succes gegarandeerd!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *