koffiebekers met bedrukt logo van je bedrijf

Koffiebekers bestellen en bedrukken met logo

Published On 26 september 2017 | By Roeland van Poorten | Marketing

Bij wijzer ondernemen hoort ook het perfecte kopje koffie. En wat is nu leuker dan koffie drinken uit een koffiebeker met eigen logo? In dit artikel hebben we het over het bedrukken van koffiebekers in jouw eigen huisstijl. Wat is hier precies de meerwaarde van? En hoe werkt het bestellen en bedrukken van koffiebekers?

Meerwaarde van bedrukken koffiebekers met logo / in jouw huisstijl

Door koffiebekers te gebruiken als communicatiemiddel bereik je zowel je personeel als je klanten. Dit door een tekst te om de beker te bedrukken, maar ook het eigen logo. De huisstijl en het bedrijfslogo zijn uiteraard het belangrijkst. Zowel klanten, bezoekers als jijzelf en medewerkers maken gebruik van koffiebekers. Heb je er wel eens over nagedacht dat een gemiddelde koffiedrinker 5 tot 7 slokken over een kopje koffie doet? Dit betekent dus dat de koffiedrinker steeds wordt geconfronteerd met wat er op de beker staat: de kracht van herhaling! Het is belangrijk dat de bekers op een kwalitatieve manier en met respect voor jullie huisstijl en/of logo wordt bedrukt. Dit biedt een extra stukje naamsbekendheid rondom jouw organisatie. Het speelt een minstens zo belangrijke rol als briefpapier, enveloppen, de handtekening in een e-mail of andere plaatsen waar het logo of de huisstijl getoond wordt.

Hoe werkt het bestellen en bedrukken van koffiebekers?

Sta je op het punt om koffiebekers te bedrukken en bestellen? Dan is het raadzaam om op de volgende aandachtspunten te letten:

Staffelkorting bij grotere bestellingen

Zoals bij elk drukwerk geldt het ook voor koffiebekers: hoe meer er in één keer wordt geproduceerd, hoe voordeliger per beker. Het is dus raadzaam om een inschatting te maken hoeveel bekers er per jaar worden verbruikt en dit in één keer te laten bedrukken.

Hulp bij grafisch ontwerp

Wanneer je een eigen bedrijfslogo en huisstijl hebt wil je dit op de juiste manier overbrengen. Als je bij het grafische ontwerp geholpen wordt weet je zeker dat het goed gebeurt. Zeker wanneer het om grote aantallen gaat is het prettig als er een professional meekijkt. Zij kunnen het bedrijfslogo op de juiste manier positioneren en inschatten of de kleuren van een bedrukking overkomen zoals ze bedoeld zijn.

Leverancier met eigen productiefaciliteit

Veel organisaties besteden het bedrukken van koffiebekers uit aan een andere organisatie. Wanneer dit in de handen van één organisatie ligt weet je zeker dat de productie en levering soepel verloopt. Op dit moment is de gehele keten namelijk op elkaar afgestemd en is het sneller schakelen.

Zijn de kwaliteit en levervoorwaarden op orde? Kijk dan naar de prijs! Voor het bedrukken van koffiebekers worden er allerlei verschillende tarieven gerekend en is het raadzaam om te vergelijken. Zo weet je zeker dat er niet teveel betaald wordt!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *