Verhuizing kantoorpand

Verhuis je naar een nieuw kantoorpand? Dat moet gevierd worden!

Published On 31 mei 2021 | By Nathalie Brouwers | Bedrijfspand

Hoera! Een nieuw kantoorpand. Een mijlpaal. Zoiets mag je natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij geven je een aantal leuke manieren voor het personeel én voor zakelijke relaties om de verhuizing naar en de opening van het nieuwe kantoorpand te vieren.

De drank vloeide rijkelijk

Een leuke manier om de verhuizing naar – en dus de opening van – een nieuw kantoorpand te vieren, is met drank. Een nieuw schip wordt bij het te water laten tijdens een zogenaamde scheepsdoop, “gedoopt” door een fles champagne tegen de boeg stuk te slaan en daarbij een aantal woorden uit te spreken. Dit kun je ook met een nieuw kantoorpand doen. Alleen dan net even anders. Proost bijvoorbeeld met al het personeel met champagne. Een goede champagne passend bij zo’n bijzondere gelegenheid als deze is de Ace of Spades.

Ook voor zakelijke relaties

Om je zakelijke relaties niet te vergeten, kun je ze een tof drankcadeau geven. Denk hierbij aan een biergeschenk. Laat zo’n bier cadeau bijvoorbeeld in een houten kistje met daarop een bedrukking van jouw logo of slogan en een gepersonaliseerd kaartje bezorgen. Een goed voorbeeld van een bier cadeau pakket is de Brasserie du Mont Blanc: een zoet witbier met een romige smaak en tonen van vers fruit en koriander, een De La Rousse met een zachte smaak van zoete karamel, én een elegant bierglas. Waarom Brasserie du Mont Blanc? Omdat het met de betreffende zakelijke relatie voelt alsof geen berg te hoog gegrepen is, te beginnen met de verhuizing naar en de opening van een nieuw kantoorpand. Een mijlpaal!

Digitale opening voor het personeel

Een andere leuke manier om de verhuizing naar een nieuw kantoorpand te vieren, is door vooraf een enthousiast filmpje op de nieuwe locatie op te nemen. Hierin geef je het personeel alvast een kleine tour du office. Waar mag je de auto of fiets straks parkeren, welke afdeling zit waar in het pand en niet onbelangrijk: waar is de koffiemachine te vinden? Dit filmpje kun je tijdens de opening laten zien, nadat jullie met champagne op het nieuwe kantoorpand geproost hebben.

Een warm welkom pakket voor medewerkers

Een warm welkom wordt gewaardeerd door medewerkers. Zo zorgen een volle voorraadkast met koffie, thee, fruit en snacks, een taart in de koelkast (het is immers feest!) en gevulde snoeppotten al voor dat warme welkomgevoel tijdens de officiële eerste werkweek. Daarnaast kun je elke collega een leuke en praktische goodie geven. Denk hierbij aan een persoonlijke mok of drinkfles of een kantoorgadget.

Uiteraard mogen hapjes tijdens de viering ook niet ontbreken. Welke leuke manieren om dit soort feestjes aan te kleden weet jij nog meer?

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *