Concepten bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest organiseren? 3 inspirerende concepten

Published On 18 juni 2020 | By Nathalie Brouwers | Bedrijf Laten Groeien

Hoe bedank je jouw personeel voor hun inzet? Met een knallend feest natuurlijk! De borrelnootjes op tafel en een pilsje erbij is natuurlijk al leuk. Maar een echt bedrijfsfeest mag best een beetje bijzonder zijn, toch? Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers nog weken napraten over het personeelsfeest dat jij hebt georganiseerd? Hier lees je drie inspirerende concepten voor een tof bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest concept #1: Bedrijfsfestival

Wil je groots uitpakken? Organiseer dan een bedrijfsfestival! Dat is weer eens wat anders dan een klein feestje. Een echt festival compleet met muziek, foodtrucks en drankjes, is een van de beste manieren om je personeel het naar hun zin te maken.

Kom je met het idee voor een bedrijfsfestival, dan willen je collega’s of medewerkers waarschijnlijk graag helpen met organiseren. Bovendien geeft een bedrijfsfestival iedereen de kans om zich van zijn of haar creatieve, wilde of vrije kant te laten zien. Veel meer dan een ‘gewoon’ feest moedigt een bedrijfsfestival mensen aan om elkaar op een andere manier te leren kennen.

Bedrijfsfeest concept #2: Tover een opblaasbaar café tevoorschijn

Over originele concepten gesproken: met een opblaasbaar café tover je het parkeerplein in één keer om tot een gezellig straatfeest voor kantoor. Daarmee wordt opeens veel meer mogelijk.

Het grote voordeel van een opblaascafé huren is vooral de flexibiliteit. Waar wil jij een café doen opduiken en wanneer? Moet het klein of groot zijn? Er zijn zelfs opblaascafés in thema, zodat je de stijl geheel kunt uitzoeken om aan te laten sluiten bij jouw idee voor het perfecte bedrijfsfeest. Van biergarten tot beachbar, het is zo geregeld.

Bedrijfsfeest concept #3: Vier een productlancering

Een feest organiseren kan ook een manier zijn om een merkbeleving te vergroten en om je bedrijf op de kaart te zetten. Ga jij een product lanceren? Misschien kan dat wel een echt feestje worden. Laat het publiek kennismaken met het nieuwe product in een feestelijke sfeer, waarbij je alles aankleedt met eten, drinken, muziek en een avondprogramma. Grote kans dat die productlancering meteen een enorm succes wordt!

Een knalfuif voor kantoor

Heb je je concept voor het feest vastgesteld? Dan is het tijd om na te denken over de invulling. Kijk ook welke drankjes je op een personeelsfeest kunt schenken.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *