Personeelsfeest drankjes

5 leuke drankjes om op het personeelsfeest te schenken

Published On 26 maart 2020 | By Nathalie Brouwers | Personeel

Bij een leuk feestje horen natuurlijk lekkere drankjes. Want de helft van een goed personeelsfeest bestaat uit goed geregelde catering. Kies daarom voor deze heerlijke drankjes waar je geen genoeg van krijgt.

Het maakt niet uit of jouw personeelsfeestje in de zomer, herfst, winter of lente is: deze drankjes kunnen altijd. Heb je mensen die met de auto komen? Geen probleem, ook hen kun je verwennen met iets lekkers. Weet je al wel wat je wil drinken, maar nog niet wat je wil gaan doen? Dit zijn 5 ideeën voor een geslaagd personeelsfeest.

Personeelsfeest drankje #1 – Heavenly Hazel

Men zegt vaak dat hazelnootkoffie voor de winter is, maar geloof ons: in de warme maanden is dit ook heerlijk! En het drankje is ook nog eens gemakkelijk te maken. Doe een vleugje hazelnootsiroop in een glas en giet er koffie overheen. Maak er vervolgens een latte van en top hem lekker af met slagroom en gekruimelde nougat.

Personeelsfeest drankje #2 – Mocktail van kiwi, limoen en gember

Ben je Bob? Zeg het hardop! En ook de Bob vergeten we niet. Want er zijn genoeg lekkere drankjes zonder alcohol voor je personeelsfeest. Doe wat ijsblokjes, schijfjes limoen en kiwi in een glas en maak het af met takjes munt. Verdeel hier mineraalwater en Ginger Ale over en je hebt een mocktail. Zo simpel is het! Niet alleen lekker voor de mensen die geen alcohol drinken, dit drankje is een heerlijke dorstlesser voor iedereen op je personeelsfeest.

Personeelsfeest drankje #3 – Mojito

Een mojito mag echt niet ontbreken op je personeelsfeest. Kies een hoog glas of een shaker en doe hier suiker, limoensap, bruiswater en muntblaadjes in. Kneus dit met een muddler (kan ook met een pollepel of iets anders dat de ingrediënten met elkaar vermengt en licht stuk maakt). Voeg de ijsklontjes en witte rum toe, schudden en genieten. Maar deze alcoholische versnapering kun je ook prima zonder alcohol maken. Vervang de witte rum door Ginger Ale en je hebt een virgin mojito.

Personeelsfeest drankje #4 – Gezonde smoothie

Ook smoothies zijn lekker voor een personeelsfeest. Ze zijn zoet en in alle soorten, kleuren en maten. Heerlijk als het feestje in de ochtend start als ontbijt, of bij de lunch. Je kunt kiezen voor smoothies met groenten, zoals boerenkool met blauwe bessen. Maar een smoothie op basis van yoghurt met bosbessen kan ook als toetje doorgaan na het diner.

Personeelsfeest drankje #5 – Kant en klaar

Er zijn ook genoeg drinkbare varianten voor je personeelsfeest die al klaar zijn. Niet iedereen heeft zin in zoetigheid of iets ingewikkelds. Zorg er daarom ook altijd voor dat je een bar hebt met (speciaal) bier en wijn. Vergeet ook zeker niet de frisdranken zoals cola, sinas en spa rood. Met al deze verschillende drankjes heb je voor ieder wat wils op je personeelsfeest.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *