Wordpress hosting

De grootste voordelen van managed WordPress hosting

Published On 23 juni 2022 | By Roeland van Poorten | Overig

WordPress hosting is een van de bekendere dingen geworden als het gaat om een website van een onderneming. Dit heeft diverse redenen die wij jou ook gaan toelichten in deze blog. Ben jij iemand die graag veel zelf doet en de touwtjes graag in handen houdt? Dan is WordPress de oplossing voor jou!

Waarom WordPress hosting?

De grootste voordelen van managed WordPress hosting is dat je zelf te allen tijde iets kan aanpassen of wijzigen. Je kunt bijvoorbeeld een website laten bouwen door iemand anders op basis van WordPress zodat jij een account krijgt. Wil je bijvoorbeeld je eigen webshop bouwen? Dit kun je zelf doen of uitbesteden. Wanneer je dit uitbesteedt, maakt iemand de website voor jou totdat hij af is. Maar jij kan door middel van managed WordPress hosting altijd inloggen om iets aan te passen. Dit kan van alles zijn of je nu een nieuw adres hebt of een afbeelding even wilt veranderen het kan allemaal.

Als je dit niet doet dan zul je dus terug moeten gaan naar de developer die de website voor jou gebouwd heeft. Je zult dan weer moeten betalen omdat je dat werk uit handen geeft en dat zelf moet doen. Als je adres of telefoonnummer wijzigt dan is dat belangrijk door te geven op de website. Het is alleen een zodanig kleine aanpassing dat je dat gewoon zelf kan doen. Vandaar de WordPress hosting.

Wat krijg je erbij?

Het is een abonnement dat je aanschaft en daarom krijg je er ook wat dingen bij. Let op er zijn verschillende abonnementen die je kunt kiezen in diverse prijsklasse. Hier moet je zelf dan maar naar kijken om te zien welke het best bij jou past en welk bedrag jij per maand hieraan zou kunnen uitgeven.

Je krijgt de domeinnaam erbij. Dit komt doordat je de meest vertrouwde domeinextensie van Nederland hebt die hierbij betrokken is. Dit hoef je dus niet meer apart te regelen. De website is ook beveiligd voor je. Het laatste wat je wilt is dat er een virus of een hacker je website op komt en alles in de war gooit. Je krijgt ook niet zomaar plug-ins die zijn ook beveiligd voor je. Het is jouw onderneming en dus ook belangrijk. Vandaar dat de beveiliging dus ook zo goed geregeld is. 

Wat wij ook belangrijk vinden is dat je website snel is. Veel mensen haken af zodra een website te lang laad. Dit kan verschillende redenen hebben, maar wij hebben ervoor gezorgd dat hij altijd snel is. Ook al zijn er heel veel mensen op de website tegelijkertijd dan maakt dit niks uit voor de snelheid. Je hebt geen grens aan het aantal mensen die op de website kunnen zodat hij goed werkt. 

Er worden continu back-ups van de website gemaakt en 30 dagen bewaard. Mocht er dus toch wat gebeuren dan hebben wij alles nog, en hoeft het niet opnieuw. De website is ook makkelijk te gebruiken. Geen rare knoppen of verstopte, alles is goed geregeld voor je! Daarnaast krijg je ook een email dienst die jij voor je onderneming kunt gebruiken. Dit oogt ook professioneler.

Hopelijk ben je wat wijzer geworden na het lezen van deze blog, en misschien is managed WordPress hosting wel iets voor jou?

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *