bedrijfsdata

Maak inzicht tot bedrijfsdata makkelijker met een AFAS koppeling

Published On 13 oktober 2021 | By Nathalie Brouwers | Financieel, Overig

Ieder bedrijf in elke sector heeft te maken met data. Of het nu om data gaat van een klantenbestand of data van binnen het bedrijf. Misschien zelfs met financiën. Data is van belang voor je bedrijf. Het bepaalt je strategie of beïnvloedt deze op zijn minst, maar het geeft ook inzicht in de situatie van je bedrijf. Daarvoor hoef je niet eens een commercieel bedrijf te zijn. Als non-profit organisatie heb je ook te maken met data. Data is een zeer essentieel onderdeel van iedere organisatie en ieder bedrijf, klein of groot. Met een AFAS koppeling kun je al die data eenvoudig aan elkaar koppelen.

Systemen en data koppelen

Een AFAS koppeling is van AFAS software, dat spreekt voor zich. Je kunt de AFAS koppeling ook inzetten als je gebruik maakt van andere software. Er zijn namelijk veel bedrijven die gebruik maken van de AFAS koppeling. Je hoeft dan dus niet zelf nog na te denken over het koppelen van verschillende systemen. Dat gaat namelijk vanzelf met de AFAS koppeling. Zo heb je direct een overzicht van alle data uit verschillende systemen. En daar kun je dan gemakkelijk mee verder werken.

Get Connector en Update Connector

Je kunt de Get Connector als de Update Connector gebruiken voor de AFAS koppeling. De namen maken al duidelijk waar ze voor bedoeld zijn. Zo is de eerste bedoeld om data uit verschillende systemen aan elkaar te koppelen. Dit gaat volledig automatisch. De Update Connector doet dit ook. Maar er komt een extra functie bij; Update Connector zorgt namelijk ook dat de data bijgewerkt worden in het overzicht. De gekoppelde data worden dus bijgewerkt op basis van de wijzigingen in de verschillende systemen.

Je maakt het jezelf en je bedrijf dus een stuk eenvoudiger met de AFAS koppeling. Het meest praktisch is om te kiezen voor de Update Connector. Tenzij je eenmalig wil kijken naar het overzicht van data uit verschillende systemen om enkel de balans op te maken, dan kun je prima overweg met Get Connector.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *