Hoe kies ik de beste zakelijke voip telefoon?

Published On 4 augustus 2022 | By Roeland van Poorten | Bedrijf Starten

Voip telefonie is inmiddels al jaren een veelgebruikte manier om te telefoneren. Dat komt met name doordat het veel goedkoper is dan de “ouderwetse” manier om te telefoneren via een analoge lijn.

Daarnaast biedt het ook nog veel meer opties en gemak. In dit artikel vertellen we je er meer over en gaan we ook in op de vraag wat de beste zakelijke telefoon is. Lees dus snel verder!

Wat is voip eigenlijk precies?

Voip (Voice Over Internet Protocol) wil zeggen dat je belt via het internet. Je hebt daarvoor dus geen analoge lijn meer nodig. Je kunt draadloos bellen via een breedband internetverbinding op je desktop of laptop maar je kunt ook bijvoorbeeld een app op je mobiele telefoon installeren of bellen via een voip telefoon, ook wel een sip device genoemd. In dit artikel gaan we dieper in op wat bellen via zo’n voip telefoon precies inhoudt, wat je ervoor moet doen en wat wellicht voor jou situatie de beste optie is.

Yealink

Een goede en betrouwbare zakelijke voip telefoon is bijvoorbeeld de Yealink. Als je zakelijk gebruik wilt maken van een voip telefoon dan heb je een systeem nodig met veel opties en dat biedt een telefoon van Yealink zeker. De toestellen van Yealink bieden een heldere display, uitstekend geluid en de mogelijkheid om tot maar liefst 12 sip accounts te koppelen aan 1 telefoon. Daarnaast is de Yealink eenvoudig aan bijvoorbeeld een muur te monteren en het biedt ook nog de mogelijkheid om gesprekken op te nemen.

Voordelen van de Yealink

Je kunt het toestel van tevoren laten programmeren en configureren volgens jouw wensen. Je hoeft dan alleen nog maar verbinding te maken met het internet en voilà, je kunt gaan bellen. En met je kunt gaan bellen bedoelen we dat je volledig digitaal kunt bellen en gebeld worden.

Daarnaast zijn er nog regelmatige updates waardoor je toestel altijd bij de tijd blijft. Uiteraard kun je ook telefoonnummers toegewezen krijgen voor al je medewerkers. Vervolgens kun je voor die medewerkers sip accounts aanmaken bij een provider, waardoor iedereen zijn eigen account heeft.

Tot slot

Bellen via een voip telefooncentrale en zeker via een Yealink telefoon biedt dus veel voordelen. Het bespaart je veel geld en het biedt veel voordelen als je het zakelijk wilt gaan gebruiken. Er zijn verschillende aanbieders die alles voor je kunnen regelen, wat het proces voor jou nog eenvoudiger maakt.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *