een incentive reis voor personeel

Verkopers belonen met incentive reis

Published On 22 november 2017 | By Roeland van Poorten | Personeel

Verkopers belonen met incentive reis? Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. In dit artikel bespreken we op welke manier een incentive reis op verschillende manieren bijdraagt aan het verkoopresultaat.

Incentive reis verhoogt het verkoopresultaat

De belangrijkste reden waarom er in eerste instantie voor een incentive reis wordt gekozen: het verhoogt het verkoopresultaat. In het bedrijfsleven wordt er steeds vaker gezocht naar alternatieve vormen van belonen. Een financiële bonus houdt immers een hele andere herinnering achter dan een cadeau of incentive reis. Organiseer je regelmatig een incentive reis? Dan is de kans groot dat het verkoopresultaat omhoog gaat. Jouw verkopers willen de mooiste momenten van een verkoopreis namelijk herbeleven! Lukt het niet om aan het gestelde verkoopresultaat te voldoen. Dan gaat de in het vooruitzicht gestelde reis niet door. Past dit niet bij de cultuur van jouw organisatie? Dan kun je het gewenste verkoopresultaat misschien in het achterhoofd houden en maak je de beloningsreis bekend wanneer het gestelde verkoopresultaat behaald is.

Incentive reis brengt verkopers tot elkaar

Is er een passend verkoopresultaat behaald? Dan kun je jouw verkopers belonen met een incentive reis. Daar houdt het echter niet mee op! Een incentive reis is naast een passende beloning ook een manier om jouw verkopers dichter tot elkaar te brengen. Veel organisaties kiezen er daarom voor om een incentive reis met een cursus of andere vorm van educatie te combineren. Op deze manier kan het nuttige met het aangename samenkomen. Als je dit op een slimme manier plant kan het zelfs fiscale voordelen met zich meebrengen. Zo kan een deel van de georganiseerde incentive reis als kostenpost worden geboekt en hoeft er voor een deel van de beloning geen extra belasting betaald te worden. Maak voor de zekerheid een afspraak met een gespecialiseerd reisbureau in incentive reizen of raadpleeg een boekhouder.

Tips voor het boeken van een incentive reis

Bij het boeken van een incentive reis is het belangrijk om tot een reis te komen die bij de verschillende deelnemers past. Zo is een beloningsreis iets waar iedereen zich op verheugt. Wil je op een democratische manier tot een passende reis komen? Dan kun je het best verschillende suggesties bedenken en deze vervolgens voorleggen aan de deelnemers. Zo weet je zeker dat iedereen met plezier op deze reis zit te wachten. Als je jouw verkopers wilt verrassen is het misschien beter om dit niet te doen. Vooraf kun je natuurlijk wel vragen van welk soort vakanties men houdt en daar een reis op aan passen. Bedenk hier een creatieve oplossing voor.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *