Attractie huren personeel

Een attractie huren voor je personeelsfeest? Laat je inspireren!

Published On 23 oktober 2019 | By Nathalie Brouwers | Personeel

Wil jij eens iets anders op je personeelsfeest dan alleen een bar en een DJ? Je kunt vele leuke attracties huren om jouw personeelsfeest actiever, gezelliger en bruisender te maken. Sommige attracties zijn geschikt voor teambuilding terwijl andere attracties echte ijsbrekers zijn. Ideaal als je net nieuwe werknemers verwelkomt in je bedrijf of na een succesvolle reorganisatie. Laat je inspireren door de volgende voorbeelden van attracties die garant staan voor een fantastisch personeelsfeest.

Huur een stormbaan huren voor je personeelsfeest

Dacht je dat een springkussen alleen iets voor kinderen is? Think again! Er bestaan grappige springkussens en uitdagende opblaasbare stormbanen die zelfs de meest serieuze volwassenen aan het springen krijgen. Voor het huren van springkussens heb je een ruime keuze uit verschillende formaten en uitvoeringen. Je vindt altijd wel een model dat in jouw feestbudget past. Je kunt het springkussen zowel buiten plaatsen als in een grote binnenruimte waar je personeelsfeest wordt gehouden.

Personeelsfeest met water: walking waterballs

Is er water in de buurt van jouw personeelsfeest? Dan is het een leuk en origineel idee om walking waterballs te regelen. In deze transparante ballen kunnen de deelnemers droog over het water lopen. Dit is nog niet zo makkelijk als het lijkt! Het fijne van de waterballen is dat het niet uitmaakt hoe fit je bent. Doordat jouw deelnemers over het water lopen, krijgen ze een verrassend perspectief. Dit helpt ze wellicht om meer of weer in aanraking te komen met hun creatieve kant. Spelen is namelijk een manier om creativiteit te stimuleren.

Trampoline op je personeelsfeest

Als jij een actieve attractie wilt op je personeelsfeest, dan is het huren van een trampoline een uitstekend idee. Kies bijvoorbeeld voor meerdere trampolines met een harnas en elastiek. Jouw werknemers kunnen zo hoog springen als ze willen en zelfs salto’s maken! Zorg er wel voor dat je genoeg trampolines huurt zodat de omloopsnelheid hoog ligt en de trampolines niet te lang bezet zijn.

Suikerspinkraampje

Bijna iedereen is gek op suikerspin, en als je deze zelf klaar mag maken smaakt hij nog beter! Suikerspin doet denken aan feestvreugde van vroeger. Als kind genoot jij waarschijnlijk ook van een grote suikerspin als het kermis was. Zelf je suikerspin maken bij een suikerspinkraampje is een gezellige en laagdrempelige activiteit. Je kunt natuurlijk ook meerdere attracties met elkaar combineren. Zeker als je een groot bedrijf hebt met veel medewerkers, zodat iedereen deel kan nemen aan de activiteiten zonder al te lang te hoeven wachten. De feestvreugde van je personeelsfeest vergroot je natuurlijk nog verder met goede muziek, lekkere hapjes en koude drankjes.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *