Cadeaus voor je personeel

De 5 origineelste cadeaus voor je personeel in 2022

Published On 12 augustus 2022 | By Roeland van Poorten | Personeel

Jouw personeel verdient het allerbeste! Ze werken niet alleen dag in dag uit hard om te zorgen dat je bedrijf goed loopt, maar zijn ook de ruggengraat van je onderneming. En wat is nu een betere manier om je waardering te tonen door het geven van een attent geschenk? Als het personeel zich gewaardeerd voelt, is de kans groter dat ze langer zullen blijven. Wees dus niet bang om je personeel een beetje liefde te tonen – zij hebben het verdiend! We hebben een lijst samengesteld met de origineelste cadeaus die je je personeel kunt geven. Dus lees verder om het perfecte cadeau voor je team dit jaar te vinden.

#1 Een bierpakket

In de concurrerende zakenwereld van vandaag is het belangrijker dan ooit om je personeel te laten zien hoezeer je hen waardeert. Wat is een betere manier om je waardering te tonen dan met een bierpakket? Je kunt er allerlei bier-gerelateerde artikelen in doen, zoals bierglazen en bierviltjes. Ook alcoholvrije bierpakketten worden gewaardeerd!

#2 Een belevenisdag

Geef je personeel een onvergetelijke ervaring cadeau met een cadeaubon. Ze kunnen kiezen uit een breed scala aan activiteiten, van bungeejumpen tot luchtballonvaren. Of kies voor een kleiner bedrag, waarbij ze zelf hun favoriete producten kunnen uitzoeken. Tover binnen no-time een glimlach op het gezicht van je personeel!

#3 Een voedselmand

Bedank je personeel voor hun harde werk met een voedselmand gevuld met heerlijke traktaties. Bovendien is het een praktisch geschenk dat ze kunnen gebruiken om hun leven een beetje gemakkelijker te maken. Je kunt er van alles in doen, van heerlijke wijnen tot gourmet chocolaatjes. Of kies voor gezonde, eerlijke producten voor de fitte werknemers!

#4 Een dagje spa

Met al die deadlines, vergaderingen en projecten kan het gemakkelijk zijn om je motivatie te verliezen en je overweldigd te voelen. Daarom is het belangrijk om je personeel van tijd tot tijd wat waardering te tonen. En hoe kun je dat beter doen dan met een ontspannende spa dag? Je medewerkers trakteren op een verwendag helpt niet alleen om te ontspannen en op te laden, maar laat zien dat je hun harde werk waardeert. Ze kunnen genieten van een hele reeks behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke massage, gezichtsbehandeling en een welverdiende lunch.

#5 Een abonnement op een luxe tijdschrift

Toon je waardering met een abonnement op een luxe tijdschrift. Je personeel zal het heerlijk vinden om hun maandelijkse dosis high-end mode en lifestyle inhoud te ontvangen of kies voor één van de vele duurzame cadeaus.

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *