duurzame geschenken

Dit zijn de top 5 duurzame eindejaarsgeschenken

Published On 12 oktober 2021 | By Roeland van Poorten | Personeel

Dit artikel is geschreven door gastblogger Jeanine Rebel.

Kerst- en eindejaarsgeschenken: een jaarlijks terugkerende traditie die voor de nodige hoofdbrekens kan zorgen. Want, hoe blijf je ieder jaar origineel? En hoe zorg je ervoor dat de geschenken aansluiten bij je bedrijf en boodschap? In deze blog 5 tips voor succesvolle eindejaarsgeschenken die ook nog eens duurzaam zijn.

Herbruikbare thermosflessen

In de herfst en winter daalt de temperatuur en stijgt de behoefte aan warmte. Een thermosfles of -beker is dan onmisbaar. Zeker als mensen veel onderweg zijn, is een thermosfles een goede reisgenoot. Dopper en Retulp zijn bekende namen in het land van herbruikbare waterflessen. Dat is niet zo gek, wat beide merken streven een mooie missie na en hebben prachtige flessen in het assortiment. De flessen staan symbool voor duurzaamheid en hergebruik. Laat een Dopper of Retulp thermosfles bedrukken met je logo en je hebt een fantastisch geschenk voor je medewerkers of relaties.

Duurzame paraplu’s

Tja, de herfst en winter staan toch wel bekend om hun regenachtigheid. Een duurzame paraplu is in dat geval een heel praktisch en gewaardeerd relatiegeschenk. Daarmee zorg je dat je medewerkers, relaties of klanten droog over straat kunnen tijdens een bui. En daar wordt natuurlijk iedereen gelukkig van. Als je de paraplu laat bedrukken, is je bedrijf of organisatie ook nog eens zichtbaar bij een groot publiek.

Fairtrade chocolade van Tony’s Chocolonely

Onweerstaanbare chocolade van een merk met een missie. Tony’s Chocolonely heeft als doel om samen alle chocolade 100% slaafvrij te maken. Er moet een eind gemaakt worden aan de ongelijk verdeelde cacaoketen. De chocolade van Tony’s is daarom volledig fairtrade en slaafvrij. En dat niet alleen, de repen zijn ook nog eens ontzettend lekker. Leuk als extraatje in het kerstpakket of als smakelijke eindejaarsattentie. Je kunt de Tony’s Chocolonely repen personaliseren met een wikkel met je eigen ontwerp.

Duurzame truien en vesten

De gure en kille seizoenen kun je tegengaan met heerlijk warme kleding. Dat maakt truien en vesten populair als eindejaarsgeschenk, want de timing is perfect. Je kunt vaak kiezen voor een kledingstuk in de kleur die bij je huisstijl past. Ook kun je je logo erop laten bedrukken, zodat je bedrijf altijd zichtbaar is. Verras je relaties met zo’n praktisch duurzaam geschenk!

Kerstkaart van groeipapier

Nummer 5 is op zichzelf niet echt een geschenk, maar wel een originele aanvulling voor je kerstpakket of eindejaarscadeau. Een groeipapierkaart kan na gebruik in de grond worden gestopt en vervolgens groeien er prachtige bloemen of kruiden (uiteraard met de juiste verzorging). Je kunt kiezen uit allerlei formaten. Er is zelfs een kaart in de vorm van een kerstboom. Wat je ook kiest, je kunt je eigen ontwerp erop laten bedrukken. De perfecte groene manier om je kerstboodschap over te brengen!

Deel dit artikel op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *